Kryptická sada zpráv o značce Metal Gear láká na blížící se oznámení. Oficiální účet značky domněnku podporuje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kryptická sada zpráv o značce Metal Gear láká na blížící se oznámení. Oficiální účet značky domněnku podporuje

Kryptická sada zpráv o značce Metal Gear láká na blížící se oznámení. Oficiální účet značky domněnku podporuje

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

18. 4. 2021 10:50 2

Twitterový účet s přezdívkou Tom Olsen v posledních dnech opakovaně vzbuzuje pozornost hráčů sérií tweetů o sérii Metal Gear. Řada fanoušků na základě jejich obsahu odhaduje, že by se mohlo jednat o předvoj remasterované kolekce nebo případného remaku některého z původních dílů.

Reklama

  • Tajemný účet na Twitteru začal vydávat tajemné zprávy o Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty
  • Oficiální účet Metal Gear se přidává se zprávou značící oznámení příští týden

Vezmeme-li to pěkně popořádku, je před samotným zabřednutím do obsahu zpráv nejdříve nutné vymezit, kdo je vlastně jejich autorem. Účet na Twitteru s přezdívkou Tom Olsen byl založen teprve před týdnem, a to s popisem práce – Maintenance Technician at the Big Shell. Tedy údržbář hlavní lokace z Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty.

Dodatečnou pozornost zasluhuje rovněž fakt, že Olsen sleduje za dobu své existence pouze oficiální účet série Metal Gear, Konami, Hidea Kodžimy a basebalového týmu New York Mets. Konkrétní obsah zpráv se navíc dosud točil pouze okolo druhého dílu série.

Podporu jinak úsměvnému příběhu dodává reakce oficiálního účtu Metal Gear, který na jeden z tweetů odvětil vlastní tajemnou zprávou naznačující blížící se oznámení. To by mělo podle obsahu řečeného tweetu dorazit už příští týden, byť samotnou náplň blíže neupřesňuje.

Podle kolujících spekulací, které nutno podotknout nekorespondují s obsahem zpráv, může jít o remasterovanou kolekci Metal Gear Solid pro PlayStation 4, nebo remake prvního dílu Metal Gear Solid od Bluepoint Games.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama