Krotitelé duchů se připravují na svůj herní návrat i podle jednoho z herců. Navazuje tím na starší náznaky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Krotitelé duchů se připravují na svůj herní návrat i podle jednoho z herců. Navazuje tím na starší náznaky

Krotitelé duchů se připravují na svůj herní návrat i podle jednoho z herců. Navazuje tím na starší náznaky

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

19. 12. 2021 07:45

Herec Earnest Lee Hudson, představitel Winstona Zeddemorea z filmové série Krotitelů duchů, potvrzuje říjnové zprávy o vzniku nového titulu ve studiu Illfonic. Vývojářské studio podepsané pod Friday the 13th a Predator: Hunter Grounds se rozhodlo slavného herce oslovit před nedávnou dobou. Jejich záměrem je využít Hudsonova talentu pro dabing jedné z postav.

Reklama

  • Herec z filmu Krotitelé duchů potvrzuje předchozí zprávu o vzniku nové videohry
  • Sám se prý domlouvá s tvůrci na zahájení nahrávání dabingu.

O novém herním projektu Krotitelů duchů se Hudson otevřeně zmínil na středeční komunitní akci Celebrity Fan Fest. Podle emailu, jenž od vývojářů čerstvě obdržel, je nahrávání dabingu plánováno již na spadnutí. Současně nastínil, že si prozatím není jist, který z dalších filmových představitelů jeho rozhodnutí v nadcházejícím nahrávání doprovodí. Uvedl pouze, že vysoká šance panuje u Dannyho Aykroyda, zatímco u Billa Murrayho mírně zapochyboval.

I přes prvotní nejistotu ohledně potenciálního návratu jeho návratu kolegů však Hudson okomentoval prototypy modelů postav, jež se mu dostaly do rukou. „Je prazvláštní, že se jim podařilo zachytit Billa Murraye i Dana Aykroyda natolik věrně, že vypadají jako skutečnosti, zatímco já skončil s podobou Eddieho Murphyho či někoho jiného.“

Hudson následně stroze doplnil, že není obeznámen se zápletkou, datem vydání ani dalšími detaily. Na více podrobností o si tak zřejmě budeme muset počkat až do oficiálního oznámení.

Autoři herního Friday the 13th pracují na nových Ghostbusters
i Zdroj: Hrej.cz

Autoři herního Friday the 13th pracují na nových Ghostbusters

Už brzy budeme moci zavolat nové virtuální Krotitele duchů. Studio IllFonic, autoři poměrně úspěšného multiplayerového…

4. 10. 2021 11:03

Jak už jsme úvodem nadnesli, nová hra z univerza Krotitelů duchů není tématem videoherních diskuzí poprvé. Ještě před současnou zprávou se o projektu vyjádřil hudebník a spoluzakladatel studia Illfonic Raphael Saadiq. Svého času však nad rámec potvrzení vývoje neuvedl Saadiq žádnou další podrobnost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama