Krotitelé draků spouští třetí kampaň. České Dungeons and Dragons začne v neděli
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Krotitelé draků spouští třetí kampaň. České Dungeons and Dragons začne v neděli

Krotitelé draků spouští třetí kampaň. České Dungeons and Dragons začne v neděli

Radek Raudenský

Radek Raudenský

16. 7. 2021 22:29 1

Dungeons and Dragons zná snad každý, který někdy cestoval na tábor nebo měl rád RPG společenské hry. Naše hry při túrách se sice od oficiálních her podle pravidel značně lišily, o zábavu ale bylo postaráno. DnD se ale v rámci světa značně proměnilo a vznikají skupiny, které hraní této stolní hry posunuly na profesionální úroveň – a to i u nás.

Reklama

  • Krotitelé draků oznamují začátek třetí kampaně
  • Tentokrát budou proti sobě bojovat dva týmy
  • Začátek je už tuto neděli, vysílat se bude každý týden v neděli

Asi nejznámější skupinou jsou Krotitelé draků, kteří nyní oznámili start nové kampaně. A ta bude pořádně nabitá. Vše se bude vysílat na streamovací platformě Twitch z pražského studia D20 a příběh bude pojednávat o souboji dvou týmů, které nabídnou zvučná jména. Za severní tým se postaví Oldřich Štěrba (streamer ArcadeBulls, moderátor RePlay), režisérka Tereza Karpianus a herec Matyáš Valenta (František z Ulice). Jižní tým bude reprezentovat Jiří Olšanský (streamer RikOnAir), herec Matěj Anděl či Aleš Hemer, bývalý profesionální hráč Hearthstone.

Hrát se bude společně s miniaturami příšer či lodí a dle tiskové zprávy se do příběhu budou moct zapojit i diváci. Pokud vás tento popis zaujal, můžete zamířit na kanál krotitelů, kde se bude vysílat každou neděli od 19:00 – přičemž první vysílání proběhne už 18. července. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama