Kritizovaná multiplayerová hra Resident Evil Re:Verse dostala nové datum vydání
i Zdroj: Capcom
Novinka Kritizovaná multiplayerová hra Resident Evil Re:Verse dostala nové datum vydání

Kritizovaná multiplayerová hra Resident Evil Re:Verse dostala nové datum vydání

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

14. 6. 2022 17:05

Původně multiplayerový přílepek k Resident Evil Village s podtitulem Re:Verse vyjde o rok a půl než osmý díl série. Titul, jenž se nechal otestovat už loni v dubnu, ale byl pro hlasitou kritiku opakovaně odložen, vyjde nakonec až koncem října. Poněkud příhodně si jej tak zahrajeme kolem Halloweenu, kdy si Capcom přichystal novinky i pro své zmíněné Village.

Reklama

  • Multiplayerová akce Resident Evil Re:Verse vyjde po boku balíčku Winters pro Resident Evil Village
  • Hra se k hráčům dostane 28. října

Pro neznalé (nebo ty, kdo by chtěly raději zapomenout) zopakujme, že Re:Verse je multiplayerová akce pro šest hráčů, která spojuje různé postavy Resident Evilu a staví je pak proti sobě. Mezi dosud známé hrdiny, kteří se ve hře objeví, patří Leon Kennedy, Claire a Chris Redfield, Jill Valentine, Hunk a Ada Wong. Nechybí ale ani ikoničtí záporáci, kteří se oproti klaďasům stávají power-upem při dostatku zabití. Svou roli ze sedmého dílu si tak v roli biozbraně střihne i otec rodiny Bakerů Jack, Tyrant nebo Nemesis ze třetího dílu. Vše se navíc otevře 28. října, kdy souběžně vyjde i čerstvě oznámený obsah k Resident Evil: Village, přinášející third-person kameru a příběhové DLC. 

Titul byl Capcomem představen na začátku ledna 2021, kdy tvořil součást oslav k 25. výročí série Resident Evil. Byl navržen jako bezplatný standalone režim, který měl být přibalen ke všem kopiím Resident Evil Village, avšak po nepovedené jarní betě byl odložen na léto a později na rok 2022. Aktuální oznámení je vůbec první novinka od tohoto momentu. Dosavadní odklady byly studiem odůvodněny tím, „aby tým vývojářů mohl dále pokračovat v práci na vytvoření uhlazeného herního zážitku“.

Hra vyjde na PlayStation 4, Xbox One a PC. Hráči, kteří si navíc zakoupili Resident Evil Village budou mít i nadále nárok na hraní zdarma.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama