Kreativní ředitel Everwild opouští Rare
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kreativní ředitel Everwild opouští Rare

Kreativní ředitel Everwild opouští Rare

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

30. 10. 2020 09:45
Reklama

Včera se objevila informace ohledně odchodu ředitele vývoje ze studia 343 Industries, jímž byl Chris Lee. S týmem se rozloučil i přes skutečnost, že zde působil dlouhých 12 let. Post navíc opustil po necelých dvou letech, což na Halo Infinite logicky nevrhá úplně dobré světlo. Nejde však o jedinou ztrátu, kterou studia pod Microsoftem v tomto týdnu zaznamenala.

Studio Rare se totiž oficiálně rozloučilo s kreativním ředitelem Simonem Woodroffem. „Děkujeme Simonovi za všechnu jeho usilovnou práci na Everwild. Přejeme mu hodně štěstí do budoucna,“ prohlásil šéf studia Craig Duncan.

O důvodech odchodu bohužel žádné detaily nejsou. Sám Woodroffe se k situaci nevyjádřil. Zaměstnanci studia serveru VGC pouze prozradili, že po předložení výpovědi se dnes již bývalý kreativní ředitel už na pracovišti neukázal.

Dle Microsoftu se nic zásadního nemění. „Tým pracující na Everwild je v dobrých rukou. Vývojáři jsou zapáleni do vývoje titulu, v němž na hráče čeká nezapomenutelný zážitek.“ Hra se sice v létě připomněla na jedné z prezentací Microsoftu. Ani tehdy nicméně nebyly ukázány záběry ze hry, takže stále není úplně jasné, co vlastně nová značka přinese. V červenci se Craig Duncan na to konto pro server Polygon vyjádřil, že ještě zkrátka nenastal ten správný čas. Ve studiu totiž stále diskutují o konkrétních herních mechanismech a jejich implementaci do hry. Ani vývojáři tedy zatím zřejmě nemají úplně jasno, jak bude výsledek vypadat.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama