Krátká ukázka ze hry Senua’s Saga: Hellblade 2 předvádí působivé mraky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Krátká ukázka ze hry Senua’s Saga: Hellblade 2 předvádí působivé mraky

Krátká ukázka ze hry Senua’s Saga: Hellblade 2 předvádí působivé mraky

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

27. 5. 2021 01:06

Oznámení Senua’s Saga: Hellblade 2 bylo velkolepé, na The Game Awards v roce 2019 doplnilo představení konzole Xbox Series X. Od té chvíle ale Senua žije kdesi v ústraní, od vývojářů se k nám dostaly pouze drobné detaily, ale vcelku nešlo o nic zásadního. I poslední příspěvek je spíše symbolický.

Reklama

  • Záběry z Hellblade 2 ukazují plující mraky
  • K jejich ztvárnění autoři používají speciální technologii
  • Hra využívá Unreal Engine 5

Studio Ninja Theory se na Twitteru pochlubilo kraťoučkým videem, v němž předvádí technologii pro vykreslování mraků. Ty se po obloze plazí opravdu zajímavým způsobem, nic dalšího ale v ukázce obdivovat nelze. Jde o syrové a neučesané záběry, v nichž zatím není vidět mnoho detailů. 

Sluší se připomenout, že pokračování využívá technologii Unreal Engine 5. Hra se odehrává na Islandu, příběh dle autorů zkoumá, jak šílenství a psychická porucha ovlivňují vnímání mýtů, náboženství a bohů. Oproti jedničce půjde o mnohem větší hru, což by studio mělo zvládnout, protože se také výrazně rozšířilo o další vývojáře.

Další detaily k Senua’s Saga: Hellblade 2 by se eventuálně mohly objevit velmi brzy. Příští měsíc se totiž koná digitální E3, na níž se samozřejmě objeví i Microsoft a jeho studia. Zákulisní informace naznačují, že se konference zeleného giganta uskuteční 13. června. Kdo ví, třeba akci navštíví i Senua.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama