Krabicová GTA Trilogy dle informací polského webu dorazí v prosinci, ale jen na staré konzole
i Zdroj: Hrej.cz
Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition Novinka Krabicová GTA Trilogy dle informací polského webu dorazí v prosinci, ale jen na staré konzole

Krabicová GTA Trilogy dle informací polského webu dorazí v prosinci, ale jen na staré konzole

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

11. 10. 2021 17:59

V pátek společnost Rockstar Games oficiálně potvrdila, že připravuje remasterovanou trilogii Grand Theft Auto s omlazenými díly 3, Vice City a San Andreas. Utichly tak spekulace o existenci remasterů jako takových, rozbujela se ale diskuze o jejich vydání. Polský web PPE s odkazem na zdroje v distribuční síti tvrdí, že hry skutečně vyjdou i v krabicové verzi, a to sedmého prosince. Háček je ale v tom, že jen na PlayStation 4, Xbox One, Switch a PC. Verze pro novou generaci konzolí dorazí až v roce 2022.

Reklama

  • Dle Portal Graczy vyjde Grand Theft Auto: The Trilogy i krabicově, a to 7. prosince
  • Ale jen na staré konzole, Switch a PC
  • Na next-gen má dorazit příští rok
  • To nevylučuje, že hra vyjde digitálně už v listopadu

Studio přitom v oficiálním odhalení tvrdí, že ještě letos vyjdou všechny verze kromě těch pro mobilní zařízení. Informace se navíc různí. Známý insider Tom Henderson tvrdí, že by Rockstar měl balíček her vydat v listopadu, nicméně nemluví o krabicové verzi. Není tedy vyloučeno, že The Trilogy vyjde v listopadu digitálně (teoreticky i na Xbox Series a PlayStation 5) a o zhruba měsíc později do obchodů dorazí i fyzické nosiče.

Rockstar potvrzuje remastery oznámením Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition
i Zdroj: Hrej.cz

Rockstar potvrzuje remastery oznámením Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition

Rockstar se konečně rozhoupal a po několika měsících celkem jasných informací od insiderů nám studio oficiálně odhalilo…

8. 10. 2021 18:33

Zmíněný server Portal Graczy tvrdí, že evropští distributoři už dostali podrobnější informaci o stavu hry a vyřizují první objednávky pro lokální obchodní řetězce.

Zatím nezbývá nic jiného než čekat na oficiální potvrzení. Připomínáme, že hry mají nabídnout klasickou hratelnost s některými moderními vylepšeními a, pochopitelně, aktualizovanou grafiku. Rockstar Games zároveň z digitálních distribucí odstraní původní verze her. Remasterovaný balíček bude stát 919 korun.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama