Korejský Burger King připravil menu ve stylu Diablo Immortal. Pochutnali byste si?
i Zdroj: Blizzard / Burger King
Mobilní hraní Diablo Immortal Novinka Korejský Burger King připravil menu ve stylu Diablo Immortal. Pochutnali byste si?

Korejský Burger King připravil menu ve stylu Diablo Immortal. Pochutnali byste si?

Jakub Fišer

Jakub Fišer

10. 6. 2022 10:00

V Evropě možná vnímáme Diablo Immortal jako hit, co ale teprve v Asii. Nedávno jsme informovali o speciální variantě telefonu Samsung Galaxy S22 Ultra, kterou koupíte v Jižní Koreji. A Korejci nyní přichází s další pumelicí – hamburger laděný do stylu Diablo Immortal.

Reklama

  • Diablo Immortal je tak velký hit, že podle něj mají v Jižní Koreji hamburger
  • Jmenuje se Diablo Ultimate Donut King a obsahuje třeba kuřecí donut
  • Fanouškům přinese kromě zaplněného žaludku také vylepšení do hry

Za tímto počinem stojí jihokorejská pobočka fastfoodového řetězce Burger King. Ta ve spolupráci s Blizzardem slibuje, že kromě dobroty si zakoupením tohoto burgeru dopřejete i vylepšení přímo do hry. Jakou formou se však skutečné jídlo spojí s virtuálním světem mobilní hry, to značky nesdělily.

Samsung představil špičkový telefon v edici Diablo Immortal. Na jeho mobilech přitom hra nefunguje
i Zdroj: Chosun Biz / Samsung

Samsung představil špičkový telefon v edici Diablo Immortal. Na jeho mobilech přitom hra nefunguje

Pro skalní fanoušky nového titulu Diablo Immortal přichystal korejský výrobce Samsung velkou parádu. Smartphone Samsung…

8. 6. 2022 14:37

A z čeho že se unikátní Diablo Ultimate Donut King skládá? Kromě housky je tu hovězí maso na burger, obalovaný donut z mletého kuřecího, salát, bílá cibule, rajčata, obligátní kombinace kečupu a majonézy a nakonec speciální omáčka Diablo Sauce. Ta má být pikantní, jak již název napovídá, a měla by obsahovat i sójovou omáčku, aby dodala oblíbenou pátou chuť umami.

Cena nového hamburgeru Diablo Immortal nebyla zatím zveřejněna, moc vás to však nemusí trápit. V Česku se totiž vůbec prodávat nemá, půjde o exkluzivitu pro korejský trh v rámci spolupráce Burger King a Blizzard. S marketingovou kampaní, jejíž součástí je jídlo, má americký Blizzard dobrou zkušenost. Při představení Diablo II: Resurrected firma navrhla ve spolupráci s pivovarem Magpie vlastní “démonické” pivo.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama