Konzolové verze Humankind potkává odklad na neurčito. Vývojáři narazili na neobvyklé překážky ve vývoji
i Zdroj: Sega
Humankind Novinka Konzolové verze Humankind potkává odklad na neurčito. Vývojáři narazili na neobvyklé překážky ve vývoji

Konzolové verze Humankind potkává odklad na neurčito. Vývojáři narazili na neobvyklé překážky ve vývoji

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

14. 10. 2022 07:40

Konzolové verze 4X strategie Humankind pro PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series dorazí s ještě větším zpožděním, než se předpokládalo. Titul, jenž brázdí PC už nějaký ten měsíc, byl podle oficiálního stanoviska společnosti Sega odložen z podzimu 2022 na neurčito. Hru i nadále vyvíjí Amplitude, vlastněné Segou, a Aspyr, donedávna napojený na remake Knights of the Old Republic.

Reklama

  • Konzolové verze Humankind se odkládají
  • Místo letošního podzimu mají nyní datum vydání stanovené “na neurčito”

Zákazníci, kteří si Humankind předobjednali v obchodech digitální distribuce, obdrží náhradu, pokud je to možné v souladu se zásadami dané platformy (tedy Xboxem a PlayStationem), sděluje Sega. Japonská společnost následně dodala, že zákazníkům zasílá omluvu, ale že je chce ujistit, že zástupci Sega Europe, Amplitude Studios a Aspyr pracují usilovně na tom, aby přinesli pokud možno ideální zážitek z výsledného produktu. Dodatek pak pokračuje tím, že vývojáři při práci na konzolových verzích narazili na blíže nespecifikované problémy unikátní povahy.

Sdělení nakonec končí potvrzením, že se Sega nemá momentálně co sdělit kolem data vydání, stejně jako nemůžeme upřesnit, kdy tuto informaci přinese. To stejné lze ale pravděpodobně uplatnit i u oznámení Switch verze, která není potvrzená, ale je předmětem spekulací. Pro připomenutí uvádíme, že konkrétně tato varianta byla nedávno ohodnocena u ratingové komise amerického ESRB, a je proto očekáváno, že do budoucna vyjde také.

Recenze Humankind, zatraceně dobrého adepta na krále žánru 4X strategií
i Zdroj: Hrej.cz

Recenze Humankind, zatraceně dobrého adepta na krále žánru 4X strategií

17. 8. 2021 12:00
1

Explore, expand, exploit, exterminate. Kouzelná formule čtyř cílů, které dávají jméno žánru strategií, postupem let trochu…

V rámci připomenutí nakonec taktéž neopomeňme, že Humankind byl na PC s dalším přidáním obsahu vydán už loni. Ten nejnovější dodatek, Together We Rule, zavede do hry např. řadu nových prvků, a to včetně rozšířeného velvyslanectví, agentů, diplomacie, kultur či příběhových událostí. Dočkáme se jej už 9. listopadu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama