Kontroverzní akce Six Days in Fallujah se odkládá na příští rok
i Zdroj: Hrej.cz
Six Days in Fallujah Novinka Kontroverzní akce Six Days in Fallujah se odkládá na příští rok

Kontroverzní akce Six Days in Fallujah se odkládá na příští rok

Radek Raudenský

Radek Raudenský

18. 11. 2021 14:36

O zresuscitované střílečce Six Days in Fallujah se v minulých měsících dsikutovalo velmi živě – projekt budí kontroverzi už od svých počátků, které sahají do doby před 11 lety. Letos v únoru jej ale studio Victura opět přivedlo k životu, jen aby se projekt dostal do dalších problémů a stal se cílem kritiky.

Reklama

  • Kontroverzní střílečka vyjde až na konci příštího roku
  • Vývojářské studio ale slibuje navýšení personálu

Nejde pouze o samotnou událost, o které hra pojednává – kritika se snesla i na vývojářský tým a později i na gameplay video, které neodpovídalo slibům o velmi autentické simulaci. Studio Victura se na pár měsíců odmlčelo, přičemž nyní přichází nová, ne úplně pozitivní, ale ani překvapivá zpráva – hra byla odložena na příští rok.

Six Days in Fallujah ukazuje gameplay
i Zdroj: Hrej.cz

Six Days in Fallujah ukazuje gameplay

Není to tak dávno, kdy se v herním průmyslu horlivě diskutovalo o kontroverzním titulu Six Days in Fallujah, který ztvárňuje…

24. 3. 2021 10:25

Původně jsme se hry měli dočkat letos, přesnější datum vydání ale nikdy specifikováno nebylo. Odklad je prý způsobený tím, že je pro tvorbu potřeba více lidí, času i kapitálu. V současné chvíli je vydání stanoveno rovnou na čtvrtý kvartál příštího roku, přičemž Victura slibuje, že se personál vývojářského týmu rozroste dvojnásobek. Zůstává otázkou, zda se hře podaří, navzdory kritice a citlivému námětu, uspět.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama