Konečně: EA Sports FC údajně přinese zásadní novinky pro fanoušky italské Serie A
i Zdroj: EA Sports / FIFA 21 press kit
EA Sports FC 24 Novinka Konečně: EA Sports FC údajně přinese zásadní novinky pro fanoušky italské Serie A

Konečně: EA Sports FC údajně přinese zásadní novinky pro fanoušky italské Serie A

Jakub Fišer

Jakub Fišer

3. 5. 2023 18:00

Fotbalový simulátor FIFA od EA Sports kroutí svůj poslední ročník. Před létem dorazí poslední aktualizace a na podzim převezme otěže EA Sports FC. A to pravděpodobně přinese velké novinky, co se týče licencí pro italskou soutěž Serie A.

Reklama

  • Vývojáři z EA Sports pravděpodobně věnují více péče italské první lize
  • Serie A by měla dostat kompletní sken všech týmů a také větší množství stadionů ve hře

Lovec úniků vystupující pod přezdívkou DownToSpawn, který se zaměřuje dlouhodobě na sérii FIFA, přinesl minulý týden informace o tom, že vývojáři z EA Sports skenují obličeje hráčů klubů v italské nejvyšší soutěži Serie A.

Konkrétně se pracovníci EA se speciální technikou pro skenování obličejových rysů zastavili u Turín FC (ve stejném městě nejspíš navštívili i tým Juventus Turín). Informaci o oficiální spolupráci s EA Sports FC pak zveřejnil i Empoli FC a ACF Fiorentina.

Z toho co víme o tom, jak EA při skenování hráčů pracuje, nikdy neskenuje kompletně jen jeden tým z ligy. Je tak vysoce pravděpodobné, že oficiální vymodelovaný obličej budou mít alespoň základní sestavy všech týmů v lize Serie A. Na oficiální potvrzení si však musíme ještě počkat.

Italská soutěž by si rozhodně zasloužila víc péče. Z pětice největších lig světa je z hlediska fotbalových simulátorů těžce opomíjená, DownToSpawn tak letos očekává i širší spolupráci EA a celé ligy, takže třeba i vícero licencovaných stadionů.

Podobnou péči dostaly v předchozích ročnících série FIFA od EA Sports třeba Premier League, Bundesliga nebo španělská La Liga.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama