Koncem února vyjde poslední expanze pro World of Warcraft: Shadowlands, hráči se konečně postaví Jailerovi
i Zdroj: Hrej.cz
World of Warcraft: Shadowlands Novinka Koncem února vyjde poslední expanze pro World of Warcraft: Shadowlands, hráči se konečně postaví Jailerovi

Koncem února vyjde poslední expanze pro World of Warcraft: Shadowlands, hráči se konečně postaví Jailerovi

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

14. 2. 2022 11:58 1

Aktuální datadisk kultovního MMORPG World of Warcraft se na konci února dočká příběhového vyvrcholení. V aktualizaci The Eternity's End do hry konečně zamíří finální instance, ve které hráči zatnou tipec Zovaalovi. Konkrétně by měl patch vyjít 22. února, společně s přelomem druhé a třetí obsahové sezóny.

Reklama

  • 22. února vyjde poslední expanze pro Shadowlands ve World of Warcraft
  • Eternity's End přinese instanci se závěrečným bosem Zovaalem
  • Také se přelomí PvP sezóny
  • Co bude dál? Spekulace hovoří o dračím datadisku

Zovaal, známý jako Jailer, dosud vládne Maw, jícnu Shadowlands, a zdejší věži Torghast. 22. února se otevřou brány závěrečných instancí, ve kterých mu hráči Aliance i Hordy mohou jít po krku. „Připravte se vstoupit do temnoty a postavit se Zovaalovi, nespoutanému Vězniteli a vládci Maw v Shadowlands, dříve než se mu povede přepsat nejzákladnější pravidla skutečnosti,“ láká hráče oficiální popis na webu. Hrdinové se podívají do nové lokace, Zereth Mortis, která “porušuje všechny koncepty reality a fyziky”. S novými bossy tak zřejmě čekají hrátky s prostorem a fyzikou.

S novou aktualizací zároveň dojde k přelomu PvP sezón. Ta druhá oficiálně skončí 21. února, od toho momentu nepůjde získat současné odměny, tituly a hodnocení v žebříčcích. Další týden poběží mezisezóna s alternativními odměnami a beze změn v žebříčcích. Třetí období pak vypukne 1. března.

Už dříve jsme informovali o tom, že se do hry chystá i možnost mezifrakčních skupin, ve kterých budou spolupracovat jednotky Aliance a Hordy. Zároveň se logicky rozjíždí spekulace o připravovaném dalším datadisku World of Warcraft. Dle současných spekulací a souborů vytěžených z instalací hry by se další balíček mohl soustředit na draky. Teoreticky by se datadisk mohl vydat do oblasti plánované původně už pro Burning Crusade a mezi hratelné rasy mají přibýt právě černí draci (v univerzu Warcraftu se draci umí měnit do humanoidních forem).

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama