Komplexní, ale přístupné. Vývojář promluvil o soubojích v RPG Steelrising
i Zdroj: PlayStation Blog
Steelrising Novinka Komplexní, ale přístupné. Vývojář promluvil o soubojích v RPG Steelrising

Komplexní, ale přístupné. Vývojář promluvil o soubojích v RPG Steelrising

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

5. 9. 2022 08:30

Studio Spiders se nijak netají tím, že chce dalšími projekty zaujmout co nejširší publikum. To platí i pro akční RPG Steelrising, které by mělo potěšit náročné fanoušky soulsovek i sváteční hráče.

Reklama

  • Steelrising nabídne komplexní soubojový systém
  • K dispozici bude devět typů zbraní
  • Je potřeba hlídat provozní teplotu Aegis, automaton se může přehřát

Na oficiálním PlayStation blogu utrousil pár slov gameplay manažer Sébastien Di Ruzza. V první řadě zdůraznil, že ačkoli se Steelrising opírá o principy soulsovek, ve výsledku půjde o přístupný zážitek, jelikož autoři chtějí oslovit co nejvíc hráčů. I proto se rozhodli pro přípravu asistovaného režimu.

Souboják by však měl být velmi komplexní. Výhodu budou mít trpěliví hráči, kteří si pořádně proklepnout nepřítele a najdou jeho slabinu (obzvlášť v bitvách s obřími titány). Velký pozor si musíte dát na početní převahu, mnohem lepší je likvidovat plechové neřády hezky postupně.

Už dnes si můžete vyzkoušet Steelrising, studio Spiders spustilo uzavřenou betu
i Zdroj: Spiders / Nacon

Už dnes si můžete vyzkoušet Steelrising, studio Spiders spustilo uzavřenou betu

Po krátké pauze se o pozornost znovu hlásí studio Spiders, které připomíná chystané RPG Steeltising. Hra sice vyjde až v…

25. 8. 2022 20:38

Nesmíte ale zapomenout, že i vy ovládáte stroj. Pokud s Aegis budete až příliš tlačit na pilu, může se stát, že dojde k přehřátí a krátkému vyřazení z bojového režimu. Ke snížení teploty můžete využít efektivní chladící systém, jeho nadužívání však může vést k zamrznutí.

Automaton navíc může být modifikován, je připraven na různé bojové styly, autoři ostatně připravili hned devět typů zbraní ve čtyřech desítkách variací. K dispozici budou dokonce speciální alchymistické pušky, nepřítele tedy můžete odpravit z bezpečné vzdálenosti.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama