Kompletní trilogie Shadowrun se o víkendu rozdává zdarma na GOG
i Zdroj: Hrej.cz
Shadowrun Returns Novinka Kompletní trilogie Shadowrun se o víkendu rozdává zdarma na GOG

Kompletní trilogie Shadowrun se o víkendu rozdává zdarma na GOG

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

26. 6. 2021 08:16

Letní slevové akce jsou počínaje úterkem v plném proudu a vyjma tisíců slev, na které láká Steam, můžete vlastní touhu po nových hrách ukojit i ukořistěním dalšího titulu zdarma. Jeho přivlastnění tentokrát nejvíce ocení milovníci RPG, neboť v nabídce GOG naleznete bezplatnou kompilaci všech her ze série Shadowrun.

Reklama

  • GOG do pondělního poledne rozdává balíček Shadowrun Trilogy
  • Po jeho aktivaci obdržíte: Shadowrun Returns, Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut a Shadowrun: Hong Kong

Herní balíček naplněný hrami od Harebrained Schemes sestává z trojice izometrických RPG a dodatečného obsahu, čítající: Shadowrun Returns, Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut, Shadowrun: Hong Kong a kompletní soundtrack i sadu PDF příběhů k Shadowrun Returns. Na jeho vyzvednutí máte čas až do pondělních odpoledních hodin (13:00), načež nabídka skončí spolu s letními slevami.

Každá ze tří her série se vedle nápaditého světa může pyšnit především působivou kyberpunkovou estetikou, jež je navíc více než méně okořeněna i o špetku fantasy a humoru. Hlavní devízou série se ovšem stala i snadná uchopitelnost, umožňující dokončení každé ze jmenovaných her za méně než 20 hodin. Pakliže tedy hledáte horké adepty na zaplnění volných letních večerů, touto volbou určitě neprohloupíte.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama