Kolový sprchový gel nebo medová mince. Kosmetika Lush přináší limitovanou edici výrobků Super Mario Bros.
i Zdroj: Lush / Tisková zpráva
Novinka Kolový sprchový gel nebo medová mince. Kosmetika Lush přináší limitovanou edici výrobků Super Mario Bros.

Kolový sprchový gel nebo medová mince. Kosmetika Lush přináší limitovanou edici výrobků Super Mario Bros.

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

24. 3. 2023 16:41

K příležitosti premiéry chystané filmové adaptace dobrodružství kníratého instalatéra Maria a jeho přátel chystá obchodní řetězec s kosmetikou Lush speciální sérii výrobků Super Mario Bros. Ty mají nabízet nejen dětem pořádně voňavou zábavu při osobní hygieně.

Reklama

  • Kosmetika Lush přináší limitovanou edici Super Mario k příležitosti filmu

Příjemné je, že nejde o kampaň limitovanou pouze na zahraničí, ale výrobky dle dostupných informací budou dostupné i v České republice.

“Lush spojil síly s Nintendo + Illumination a k příležitosti uvedení Super Mario Bros. ve filmu představuje limitovanou kolekci produktů. The Super Mario Bros. ve filmu od společností Nintendo + Illumination dorazí do českých kin 6. dubna 2023,” stojí ve zprávě na oficiálním webu.

Nabídka je to samozřejmě úsměvná. Nechybí tělový sprej Princess Peach s broskvovo-ananasovou vůní, sprchové želé Mario (cola), Luigi, (jablka) Bowser (koření) nebo Princess Peach (broskev) s odpovídající červenou, zelenou, oranžovou nebo růžovou barvou a klasické mýdlo s medovou vůní ve stylu zlaté mince. Asi nejzajímavější je pak koupelnová bomba v podobě známé krychle s otazníčky, která po rozpuštění obsahuje jeden z šesti powerupů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama