Kolem God of War Ragnarök poletují další spekulace, Cory Barlog prosí o trpělivost
i Zdroj: PlayStation
God of War Ragnarök Novinka Kolem God of War Ragnarök poletují další spekulace, Cory Barlog prosí o trpělivost

Kolem God of War Ragnarök poletují další spekulace, Cory Barlog prosí o trpělivost

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

30. 6. 2022 08:00

Bůh války se v posledních dnech čím dál častěji stává terčem všemožných spekulací, které napovídají, že by autoři v brzké době konečně mohli kápnout božskou a vysvětlit, jak se věci mají. Slova se nyní chopil Cory Barlog, jenž je neodmyslitelně spojen s předchozím dílem.

Reklama

  • Spekulace poukazují na oznámení ohledně God of War Ragnarök
  • Nové informace by se měly objevit dnes
  • Cory Barlog prosí fanoušky, aby byli trpěliví

Skoro se zdá, že kreativní ředitel týmu Santa Monica Studio už nemohl vydržet švitoření na Twitteru, spekulací totiž bylo opravdu hodně. O víkendu jsme informovali o zprávě z rukávu leakera operujícího pod přezdívkou The Snitch, dle které se God of War Ragnarök má ukázat právě dnes. Začátkem týdne pak k tématu přispěl také Jason Schreier, známý novinář znovu zdůraznil, že Sony brzy potvrdí listopadový termín vydání.

Chybět samozřejmě nesmí ani Tom Henderson, ve vlastním příspěvku naznačil, že se chystá oznámení, aby se alespoň trochu vyšlo vstříc natěšeným fanouškům. V odpovědi na jiný příspěvek dodal, že by neměli očekávat gameplay ukázku, už ale nerozporoval tvrzení, že se připravuje příspěvek na oficiálním PlayStation blogu.

A tím se konečně dostáváme k prohlášení Coryho Barloga. “Pokud by to bylo na mně, podělil bych se o všechny informace ve chvíli, kdy se k nim dostanu. Ale na mně to není. Takže vás prosím, buďte trpěliví. Slibuji, že vše bude odhaleno hned, jak to bude možné.”

Příspěvek samozřejmě nijak nezpochybňuje, že se na dnešní den něco chystá. Nakonec ale stejně nezbývá nic jiného než prosbu ze strany Barloga vyslyšet

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama