Kolekce Uncharted může na PC a PS5 dorazit bez multiplayeru. Naznačuje to hodnocení ratingové komise
i Zdroj: Hrej.cz
Uncharted: The Lost Legacy Novinka Kolekce Uncharted může na PC a PS5 dorazit bez multiplayeru. Naznačuje to hodnocení ratingové komise

Kolekce Uncharted může na PC a PS5 dorazit bez multiplayeru. Naznačuje to hodnocení ratingové komise

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

27. 11. 2021 08:55

V září představená kolekce Uncharted: Legacy of Thieves pro PC a PS5 sdružující dvojici posledních dílů série může nabízet pouze příběhovou složku. Jedná se o novou zprávu vyvozenou ze zápisu severoamerické ratingové komise (ESRB), v níž se hovoří o absenci interaktivních prvků.

Reklama

  • Uncharted: Legacy of Thieves Collection nemusí na PC a PS5 nabídnout multiplayerovou komponentu
  • Náznak přichází od severoamerické ratingové komise, Sony zprávu zatím nekomentuje

Podle oficiálních pravidel hodnocení ESRB odpovídá podržení nepřítomnosti interaktivních elementů většímu množství příčin. Jednou z nich je i vzájemná interakce uživatelů, přičemž těmi dalšími je například zahrnutí různých druhů mikrotransakcí. Samotná kolekce nemusí proto multiplayer nutně postrádat, je nicméně možné, že se tak stane. Zvláštní pozornost zasluhuje totiž především fakt, že jak Uncharted 4, tak i The Lost Legacy, které kolekci tvoří, svou vlastní zmínku o interaktivních prvcích mají. Oba tituly ve svém předešlém vydání pro PS4 nabízejí kompetitivní i kooperativní formu multiplayeru.

Uncharted 4 a Lost Legacy míří v remasteru na PC a PS5
i Zdroj: Hrej.cz

Uncharted 4 a Lost Legacy míří v remasteru na PC a PS5

Šnůra dohadů o příchodu Nathana Drakea na PC byla konečně přetnuta. Jak Uncharted 4: A Thiefs End, tak i spin-off Uncharted:…

9. 9. 2021 23:00

Jde-li o Uncharted jako celek, jméno slavné značky studia Naughty Dog vyvstane už pár měsíců i v odkládané premiéře filmového zpracování. Snímek s hereckým obsazením Toma Hollanda a Marka Wallberga se na stříbrném plátně českých kin objeví 10. února. Samotná herní kolekce by pak měla dorazit někdy v příštím roce, a to prvně na PS5 a poté i na PC. Sloučení alespoň jednoho z termínů s filmovou premiérou zní proto (alespoň z finančního pohledu Sony) poměrně reálně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama