Knockout City oficiálně přechází na free-to-play model
i Zdroj: Velan Studios
Knockout City Novinka Knockout City oficiálně přechází na free-to-play model

Knockout City oficiálně přechází na free-to-play model

Radek Raudenský

Radek Raudenský

2. 6. 2022 10:59

Když EA skrze svou divizi EA Originals vydávalo poměrně netradiční titul Knockout City, hráči se divili, že hra tohoto typu není zdarma. Reakce na hratelnost nebyly až tak špatné, počty hráčů ale vývojáře moc nepotěšily, a tak jsme se na začátku tohoto roku dozvěděli, že studio Velan Studios si převezme vydavatelská práva a Knockout City vydá jako free-to-play titul.

Reklama

  • Knockout City oficiálně přechází na free-to-play model
  • Hra tím chce zaujmout více hráčů

Samozřejmě se není čemu divit, v posledních měsících měla hra maximálně několik stovek hráčů, což není dlouhodobě udržitelné. Přechod na free-to-play proběhl dnes a prozatím hra zaznamenala skok na více než jeden tisíc hráčů v jednu chvíli – a to pouze na Steamu. Vybíjená je dále dostupná i na všech majoritních platformách.

Samotný přechod byl uskutečněn v rámci nové šesté sezóny, která do hry přináší nový obsah, kontrakty i rozšířené mapy. Nechybí ani kosmetické doplňky či battle pass. Vývojáři zároveň poznamenali, že díky free-to-play modelu už nemusí hráči na PlayStationu a Xboxu pro hraní multiplayeru vlastnit předplatné.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama