Killer Klowns From Outer Space se vrátí v herní adaptaci. Autoři vsadili na asynchronní multiplayer
i Zdroj: Steam
Novinka Killer Klowns From Outer Space se vrátí v herní adaptaci. Autoři vsadili na asynchronní multiplayer

Killer Klowns From Outer Space se vrátí v herní adaptaci. Autoři vsadili na asynchronní multiplayer

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

24. 8. 2022 12:50

Naše planeta se stává atraktivní destinací pro mimozemské neřády. S likvidací lidstva už koncem srpna začne emzák Crypto, stejný nápad ovšem dostali také po krvi lačnící klauni z dalekého vesmíru.

Reklama

  • Herní adaptace Killer Klowns From Outer Space dorazí zkraje příštího roku
  • Tři klauni půjdou po krku sedmi lidem
  • Vývojáři spolupracují s tvůrci filmové předlohy

Pokud máte v paměti filmy z konce osmdesátých let, patrně už tušíte, o čem je řeč. Killer Klowns From Outer Space se uvedli jako ujetá hororová komedie, jejíž děj se točí kolem partičky vraždících klaunů. Sluší se dodat, že k likvidaci lidí využívají vskutku důmyslné metody. 

Film se brzy dočká videoherní adaptace. Kolumbijské studio Teravision Games chce hru zařadit do žánru asynchronního multiplayeru, na němž si už vylámalo zuby nejedno studio. Můžete si vybrat, zda se zhostíte role praštěného šaška, nebo dáte přednost lidské domobraně. Síly však nejsou vyrovnané, alespoň tedy na papíře, tři klauni si budou muset poradit s přesilou sedmi lidí. 

Na hře pracuje například Randy Greenback, který se v roli výkonného ředitele podílel na Friday the 13th: The Game, s asynchronním multiplayerem tedy už má jisté zkušenosti. Greenback si pochvaluje, že se podařilo propojit tým vývojářů s tvůrci filmové předlohy.

Killer Klowns From Outer Space: The Game míří na PC a konzole PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series, hra by měla vyjít zkraje příštího roku. Ještě předtím se uskuteční betatest, do kterého se můžete přihlásit na oficiálních stránkách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama