Když hry nejsou jenom hry: PUBG Mobile bude pod svou značkou vydávat i hudbu
i Zdroj: Tencent / PUBG Mobile press kit
Mobilní hraní PlayerUnknown‘s Battlegrounds Novinka Když hry nejsou jenom hry: PUBG Mobile bude pod svou značkou vydávat i hudbu

Když hry nejsou jenom hry: PUBG Mobile bude pod svou značkou vydávat i hudbu

Jakub Fišer

Jakub Fišer

27. 12. 2022 10:40

Videoherní průmysl občas vyprodukuje solidní bizár, který nemá s hrami nic společného – třeba hamburger ve stylu série Diablo. Ne nepodobnou byznysovou odbočku udělali i tvůrci PUBG Mobile, kteří budou pod vlastní značkou vydávat hudbu.

Reklama

  • PUBG Mobile bude produkovat hudbu
  • Autoři založili vlastní vydavatelství Beat Drop
  • Aktuálně hledají vhodné umělce pro spolupráci

PUBG Mobile spouští vlastní značku, pod kterou chce produkovat a vydávat hudbu. Label se jmenuje Beat Drop a oznámil se epickým trailerem. V něm mimo jiné demonstruje, jakou hudbu bude chtít produkovat – epickou, ambientní ve stylu filmových a videoherních soundtracků.

„Vzhledem k bohaté historii hudebních partnerství ve hře je založení vydavatelství pro PUBG Mobile přirozeným krokem vpřed. Doufáme, že se nám podaří inspirovat hráče neuvěřitelnými a dojemnými soundtracky pro jejich životy ve hře i mimo ni,“ pronesl na adresu nového projektu Vincent Wang, šéf PUBG Mobile ve společnosti Tencent Games.

Mobilní battle-royale PUBG Mobile již v minulosti spolupracoval s hudebními umělci. Přímo ve hře pořádala koncert například k-popová dívčí kapela BLACKPINK. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama