Kdo vyhraje letošní Super Bowl? Podle Maden NFL 23 zamíří do Filadelfie
i Zdroj: EA Sports
Madden NFL 23 Novinka Kdo vyhraje letošní Super Bowl? Podle Maden NFL 23 zamíří do Filadelfie

Kdo vyhraje letošní Super Bowl? Podle Maden NFL 23 zamíří do Filadelfie

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

8. 2. 2023 15:29

Už v pondělí brzy ráno (našeho času) vypukne jedna z nejsledovanější sportovních událostí světa, Super Bowl. V něm se letos střetnou Kansas City Chiefs a Philadelphia Eagles. Společnost EA Sports podobně jako u dalších soutěží využila svůj sportovní titul, v tomto případe Madden NFL 23, a odhadla vítěze. Podle hry si letos povedou lépe Eagles.

Reklama

  • Super Bowl mají podle predikce EA Sports vyhrát Philadelphia Eagles
  • Kansas City Chiefs porazí 31:17

Konkrétně engine EA odhaduje, že vyhrají v poměru 31 ku 17. Hvězdný quarterback Patrick Mahomes na straně poražených posbírá 29 úspěšných přihrávek s 39, 249 yardů a jeden touchdown. Zaskvět se má také jeho spoluhráč Chris Jones s čtyřmi obrannými zákroky a dvěma sacky. I tak ale společně nezabrání prohře.

Jde samozřejmě jen o odhad, který realitě vůbec odpovídat nemusí. V posledních letech se také sérii predikce moc nedaří, a z deseti Super Bowlů jen v polovině případů dobře určila samotného vítěze. Na druhou stranu magazín GameSpot připomíná, že v roce 2015 dokázal Madden NFL určit, že New England Patriots porazí Seattle Seahawks po velkolepém obratu, naprosto přesně určil skóre a dokonce i přesný signál, kterým Patriots zápas uzavřeli.

Nedávno se nicméně EA Sports povedlo správně určit vítěze mistrovství světa ve fotbale, Argentinu, i vítěze zlatého míče, Lionela Messiho. Podobně se trefilo i s odhadem vítěze Stanleyova poháru v NHL, kde na začátku finále posledního play-off vítězství správně přisoudilo Coloradu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama