Ježek na zkoušku - demo Sonic Frontiers bude globálně dostupné na Nintendo Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Sonic Frontiers Novinka Ježek na zkoušku - demo Sonic Frontiers bude globálně dostupné na Nintendo Switch

Ježek na zkoušku - demo Sonic Frontiers bude globálně dostupné na Nintendo Switch

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

19. 12. 2022 11:38

Letošní rok se nesl ve znamení návratu dobrodružství rychlonohého modrého ježka Sonica. Ten zaujal především novou hrou z otevřeného světa Sonic Frontiers, a pokud vás zatím nepřesvědčily recenze nebo videa, dostanete ideální možnost vyzkoušet demoverzi. Bohužel ale zatím jen na Switchi.

Reklama

  • Sonic Frontiers nabídne na Switchi demo
  • Vyjde ve všech regionech

Ředitel vývoje hry Morio Kišimoto na Twitteru potvrdil, že je demoverze hry ve schvalovací fázi a postupně by měla být dostupná ve všech regionech podporovaných Nintendo eShopem. Původně bylo demo dostupné jen v Japonsku. Ověřili jsme, že v České republice zatím stáhnout nelze.

“I když přichází později než jsme chtěli, máme připravené demo, i když jen pro verzi na Switch. Plánujeme ho vydat postupně v každém regionu, takže pokud ještě nejste úplně rozhodnuti o koupi hry, prosím, vyzkoušejte ho. Všimnete si, že je hra odlišná od ostatních titulů Sonic a jiných open-world titulů. Pořád je tu možnost otevřít mysl, vyzkoušet si hru na vlastní kůži a udělat si vlastní názor,” prosí hráče Kišimoto v příspěvku.

Původní japonská verze nabízela úvodní patnáctiminutový segment hry, uvidíme jak bude vypadat ta globální. Sonic Frontiers vyšlo na začátku listopadu a vyvolalo velmi rozporuplné reakce. Někteří kritici a fanoušci hře vůbec nepřišli na chuť, jiní v ní viděli velký potenciál. I v naší recenzi byl David spíše zaražený tím, co vlastně Frontiers nabízí a jak fungují.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama