Jett: The Far Shore přiletí letos. Autoři lákají na průzkum nápaditého otevřeného světa
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jett: The Far Shore přiletí letos. Autoři lákají na průzkum nápaditého otevřeného světa

Jett: The Far Shore přiletí letos. Autoři lákají na průzkum nápaditého otevřeného světa

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

12. 7. 2021 10:17

Průzkum neznámého vesmíru nemusí být nutně postaven na přestřelkách s mimozemšťany. Důkazem je připravovaná adventura Jett: The Far Shore od kanadského studia Superbrothers, která se bez konfliktních situací zcela obejde.

Reklama

  • Trailer připomíná Jett: The Far Shore
  • Autoři slibují, že naplno využijí možnosti DualSense
  • Hra by měla vyjít ještě letos

Jett vypráví příběh průzkumnice Mei. Ta se spolu se svými kolegy snaží najít nové místo k životu. Při poletování na tajemné planetě hledá zdroj neznámého signálu, přičemž se snaží posbírat co nejvíce vzorků ze zdejší fauny a flóry. K tomu dobře poslouží mechanismy malého letounu, třeba kotva k přesouvání těžkých břemen. 

Vývojáři se rozhodli, že hráčům nechají volnou ruku, průzkum se ostatně odehrává v otevřeném světě. Jisté mantinely pak dodává samotný příběh, který se točí hlavně kolem Mei, práci průzkumníka okoření také její sny a vize. Autoři navíc slibují, že naplno využijí možnosti ovladače DualSense, a to i mimo kokpit. Při procházce ovladač reflektuje různé povrchy, což hráči pocítí prostřednictvím haptické odezvy.

Jett: The Far Shore vyjde ještě letos na PC a na konzolích PlayStation 4 a PlayStation 5, konkrétní datum vydání ale zatím prozrazeno nebylo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama