Jeff Grubb hovoří o Star Wars od Quantic Dream. Projekt s názvem Eclipse má ukázat zlatou éru Jedi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jeff Grubb hovoří o Star Wars od Quantic Dream. Projekt s názvem Eclipse má ukázat zlatou éru Jedi

Jeff Grubb hovoří o Star Wars od Quantic Dream. Projekt s názvem Eclipse má ukázat zlatou éru Jedi

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

12. 11. 2021 13:35

Dosud nebylo potvrzeno, že studio Quantic Dream vyvíjí spekulovaný projekt z univerza Star Wars, napovídá tomu ale stále více spekulací a informací. V podcastu GiantBombu se nyní na toto konto rozpovídal známý insider Jeff Grubb. Autoři Heavy Rain nebo Detroit: Become Human prý pracují na projektu Star Wars Eclipse, který se bude vracet do “historie”.

Reklama

  • Dle Jeffa Grubba je prý oznámení herních Star Wars od Quantic Dream na spadnutí
  • Hra má ukazovat období High Republic, kdy se řádu Jedi dařilo
  • Oznámena bude možná během Game Awards nebo prosincové kampaně Bring Home the Bounty

Dle Grubba už hra dostává poměrně reálné obrysy a měla by být oficiálně odhalena velmi brzy. V této souvislosti mluví například o možnosti předávání cen Game Awards, které proběhnou v prosinci, případně během marketingové kampaně Bring Home the Bounty, kterou v prosinci přinese Disney (ta by minimálně jedno odhalení hry ze světa Star Wars měla přinést).

Grubb si prý není úplně jistý, dle jeho informací je ale hra zasazená do období High Republic. To v univerzu Star Wars platí za jakousi zlatou éru rytířů Jedi a vyznačuje se také průzkumem známých hranic vesmíru, tedy oblastí v pozdějších érách známých jako Vnější okraj. Toto období se poprvé objevilo v audioknize Dooku: Jedi Lost, později jej podrobněji rozebraly komiksy a jeho konečnou fázi na obrazovkách poprvé ukáže plánovaný seriál Star Wars: The Acolyte. V této souvislosti by dávalo smysl, že tuto relativně neprozkoumanou ságu dějin univerza přinese i hra.

Otázkou zůstává, jak bude hra vlastně vypadat. Studiu Quantic Dream jsou vlastní výrazně příběhové tituly, které bývají často (posměšně) označování za “interaktivní filmy”, zatímco se hry z univerza Star Wars obvykle zaměřují na akci. Výpravnější příběhové vyprávění by ale jistě daleké, předaleké galaxii také slušelo.

Poslední podrobnější informací je, že by titul měl zatím nést název Star Wars: Eclipse.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama