Jason Schreier tvrdí, že Starfield není ani zdaleka hotový, hra podle něj vyjde mnohem později, než si myslíme
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jason Schreier tvrdí, že Starfield není ani zdaleka hotový, hra podle něj vyjde mnohem později, než si myslíme

Jason Schreier tvrdí, že Starfield není ani zdaleka hotový, hra podle něj vyjde mnohem později, než si myslíme

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

21. 5. 2021 04:00 4

V posledních dnech se opět vášnivě diskutovalo o Starfieldu, nové značce, na níž se nyní usilovně pracuje v dílnách Bethesdy. Odvážné spekulace donutily k vyjádření také Jasona Schreiera.

Reklama

  • Jason Schreier se vyjádřil k termínu vydání Starfieldu
  • Dle jeho zdrojů je hra daleko od svého dokončení
  • Novinář potvrdil, že se objeví na E3

Známý novinář svým tvrzením bohužel smetl ze stolu všechny předpoklady, že by se Starfield mohl objevit ještě během letošního roku, případně začátkem roku příštího. Na Twitteru přímo oponoval tvrzení, že je hra v podstatě hotová. “Podobné spekulace stále poletují kolem, ale podle několika lidí obeznámených s vývojem není Starfield ani zdaleka hotový. Objeví se na E3, ale podle toho, co jsem slyšel, je plánované datum vydání mnohem dál, než většina lidí očekává.”

Novinář zároveň nabídl argument, jímž se tvrzení o pozdějším vydání snažil podložit. Poznamenal, že většina týmů Bethesdy, včetně pobočky v Marylandu, usilovně pracovala na Fallout 76, který vyšel až v říjnu 2018. Až do roku 2019 se tedy na vývoji Starfieldu podílela pouze malá skupina vývojářů. Podle něj zkrátka není pravda, že bylo původně v plánu vydat Starfield už v roce 2020.

Nutno podotknout, že se Jason Schreier obklopuje důvěryhodnými zdroji, jeho tvrzení bývají pravdivá. Zdá se tedy, že se fanoušci mohou letos těšit pouze na ukázku z E3, která se nezadržitelně blíží.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama