Japonský Amazon omylem zveřejnil datum vydání Assassin’s Creed Mirage. Do Bagdádu i podle něj vyrazíme v říjnu
i Zdroj: Ubisoft
Assassin's Creed Mirage Novinka Japonský Amazon omylem zveřejnil datum vydání Assassin’s Creed Mirage. Do Bagdádu i podle něj vyrazíme v říjnu

Japonský Amazon omylem zveřejnil datum vydání Assassin’s Creed Mirage. Do Bagdádu i podle něj vyrazíme v říjnu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

24. 5. 2023 16:15

Další zdroj, který můžeme označit za nezávislý, odkázal na možné říjnové datum vydání nového dílu série Assassin’s Creed s podtitulem Mirage. Tentokrát ale nejde o žádného insidera, nýbrž o chybu listingu na japonské mutaci obchodu Amazon. Ve shodě s dříve zmiňovanými leaky a úniky mluví o datu vydání 12. října.

Reklama

  • Podle nejspíš omylem zveřejněného listingu japonského Amazonu vyjde Assassin's Creed Mirage skutečně 12. října

Zmínky si všiml jistý uživatel Twitteru, který zároveň na webu zachytil i přebal hry. Magazín GamesRadar upozorňuje na to, že podle místních hráčů japonské obchody obvykle nepoužívají zástupné (placeholder) informace a data i obrázky zveřejňují až v momentě, kdy mají v rukou konkrétní informace. Je tedy vysoce pravděpodobné, že s datem vydání počítá sám Ubisoft.

Původně se počítalo s tím, že by mohl Ubisoft oznámit datum vydání a představit první gameplay trailery během chystané akce Ubisoft Forward, naplánované na 12. června. V souvislosti se stoupající intenzitou úniků by se ale hra klidně mohla objevit už dnes v 22:00 našeho času na akci PlayStation Showcase. Tak jako tak už je načase, aby Ubisoft šel s kůží na trh. Kromě původního odhalení v podobě filmového traileru a kusých informací toho o hře víme oficiálně jen velmi málo. sdílnější jsou zatím jen neoficiální úniky.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama