It Takes Two vstoupí po úspěchu ve hře i do světa filmu, American McGee’s Alice se zase dočká seriálu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka It Takes Two vstoupí po úspěchu ve hře i do světa filmu, American McGee’s Alice se zase dočká seriálu

It Takes Two vstoupí po úspěchu ve hře i do světa filmu, American McGee’s Alice se zase dočká seriálu

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

1. 2. 2022 10:10

Další dvojice herních značek hlásí přízeň odlišnému odvětví zábavního průmyslu. Po úspěchu, jenž loni provázel It Takes Two od studia Hazelight, bylo rozhodnuto, že hra dostane i svou vlastní adaptaci, jež bude určena pro televizi i film. Na druhou stranu American McGee’s Alice, jejíž pokračování Alice: Madness Returns vyšlo v roce 2011, bude obohacena o další šanci zazářit na poli seriálů.

Reklama

  • American McGee’s Alice čeká seriálová adaptace, na níž se podílí i anglický dabér Solid Snakea
  • It Takes Two bude zase přetaveno do filmu s účastí scénáristů filmového Sonica

Zfilmování It Takes Two zastřešuje multimediální společnost DJ2 Entertainment, do jejíhož rámce spadají i chystané adaptace Tomb Raider, Disco Elysium, Life Is Strange, Little Nightmares a Sleeping Dogs. Scénáristé, kteří se podle informací Variety ujmou pera jsou rovněž s hrami úzce provázáni. Jedná se o kreativní duo Pata Caseyho a Joshe Millera, tedy autorskou dvojici, která pod DJ2 zastřešila i scénář filmového Ježka Sonica. 

V čase publikace exkluzivního článku Varienty, v němž bylo partnerství vývojářů a DJ2 oznámeno, nebylo k projektu přiřazeno žádné další studio či služba. Je proto zjevné, že práce teprve začíná.

I v případě Alenky je oznámený seriál prostý detailů. Produkce je pod dohledem majitelů práv ze společnosti Radar Pictures, přičemž nespecifikovanou pomoc má poskytovat i společnost Abandon Entertainment. Ani v tomto případě není v tento moment známa vysílací stanice či streamovací platforma, na níž bude seriál vysílán.

Vedle obligátního zapojení otce značky American McGeeho kývnul na nabídku i scénárista, režisér a herec David Hayter. Ten je znám především dabingem Solid Snakea v anglické verzi Metal Gearu a scénářem k filmům X-Men, X-Men 2, Král Škorpión či Watchmen. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama