It Takes Two překonává první milion prodaných kusů
i Zdroj: Hazelight Studios / Electronic Arts
Novinka It Takes Two překonává první milion prodaných kusů

It Takes Two překonává první milion prodaných kusů

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

24. 4. 2021 10:40

Překvapení a hit letošního roku v podání Josefa Farese a dalších členů Hazelight Studios slaví první zásadní milník. Hra po necelém měsíci dokázala překonat 1 milion prodaných kusů, čímž se defacto vyrovnala svému předchůdci – A Way Out.

Reklama

  • Kooperativní akce It Takes Two překonává po necelém měsíci od vydání první milion prodaných kusů
  • Svým úspěchem se blíží A Way Out.

Ve srovnání s více mainstreamovým A Way Out, které na též číslo dosáhlo již po 21 dnech, se komorní příběh Codyho a May prodává o chlup méně. V této souvislosti je nicméně nutné zvážit i diametrální odlišnost obou titulů, a to jak ve směru hratelnosti, grafického zpracování, tak cílové skupiny zákazníků.

Podobně jako v dalších redakcích, i u nás si hra vedla nad očekávání . V samostatném hodnocení Davida i Tadeáše sklidila maximální hodnocení a rovněž i punc titulu, jenž byste si letos rozhodně neměli nechat ujít.

Pospolu s ohlášením prodejního úspěchu je rovněž nasnadě dodat, že Fares již krátce po vydání ohlásil přípravu dalšího titulu. Ten má být dle jeho vlastních slov ještě ambicióznější než It Takes Two, přičemž svá slova nezapomíná opírat o další superlativy. Hlavní roli má přitom znovu sehrávat především originální koncept.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama