INVAZE 2022 Komunitní část - Hlasujte pro nejlepší hry uplynulého roku!
i Zdroj: Vlastní koláž
Invaze Článek INVAZE 2022 Komunitní část - Hlasujte pro nejlepší hry uplynulého roku!

INVAZE 2022 Komunitní část - Hlasujte pro nejlepší hry uplynulého roku!

Redakce

Redakce

10. 1. 2023 12:00

Herní rok 2022 je za námi. V rámci vůbec posledního ohlédnutí za uplynulou sezónou přichází tradiční INVAZE Hrej.cz, v rámci které redakce i komunita vybírá nejlepší hry ukončeného roku. Právě teď dostáváte možnost hlasovat Vy! Na oplátku získáváte šanci vyhrát hodnotnou cenu od sponzora Invaze, kterým je Samsung.

Reklama

Stejně jako v předchozích letech můžete o nejlepších hrách hlasovat v Google formuláři přiloženém níže. Taktéž stejně jako v předchozích letech volí čtenáři v jiných, tradičnějších kategoriích než redakce. Letos došlo k mírné úpravě některých skupin, přibyla například stále populárnější kategorie herních seriálů a filmů. V každé kategorii můžete hlasovat pro svého největšího favorita, tedy jednoho vítěze. Hry se s výjimkou kategorie nejlepšího multiplayeru a absolutní hry roku neopakují. 

Pokud jsme snad na vašeho favorita zapomněli, můžete ho dopsat skrz kolonku Jiné. Pamatujte ale na to, že ne vždy je hru jednoduché jednoznačně zařadit, mohla se tedy objevit v jiné dřívější nebo pozdější kategorii.

Pokud nemáte v dané oblasti žádný názor, můžete ji přeskočit a nevyplnit. Povinná je pouze kategorie absolutní  hry roku. Tam je předvyplněno několik objektivních favoritů, ale vypsat můžete jakoukoliv letošní pecku.

INVAZE - Připomeňte si pět nejzajímavějších first-person akcí z roku 2022
i Zdroj: Vlastní koláž

INVAZE - Připomeňte si pět nejzajímavějších first-person akcí z roku 2022

Komunitní část letošní ankety INVAZE 2022 právě začíná. Zatímco vy volíte nejlepší hry uplynulého roku v různých kategoriích…

10. 1. 2023 12:00

Ode dneška také začíná vycházet pravidelný denní seriál článků připomínajících pět nejzajímavějších titulů v jednotlivých kategoriích.

Hlasování bude ukončeno na konci ledna. K vyhlášení celkových výsledků dojde vzápětí. V té době bude také znám výsledek redakční části ankety. Ty tradičně doprovodí dva opravdu hutné hPody s kompletní diskuzí o pořadí v jednotlivých kategoriích. Těšit se na ně můžete v pátky 20. a 27. ledna


Vypusťte sílu Samsung SSD 980 PRO, modelu navrženého pro náročné hráče a technicky zdatné uživatele. Nabízí vysoce výkonnou šířku pásma a propustnost pro náročné použití ve hrách, grafice, analýze dat a dalších oblastech. Načítání her je rychlé, takže můžete více hrát a méně čekat.

Pro zapojení do ankety je potřeba vlastnit Google účet. Díky své mailové adrese se ale zároveň můžete dostat do závěrečného slosování soutěže o jeden kus výkonného NVMe SSD disku Samsung 980 PRO 1 TB od generálního sponzora INVAZE 2022, společnosti Samsung. Stačí v úplném závěru formuláře odpovědět na tipovací otázku. Vítězem se stane soutěžící, který se trefí nejblíže skutečnému počtu. Soutěž bude taktéž vyhlášena těsně po ukončení ankety. Vše probíhá skrz platformy Google, o svá data nebo soukromí se tedy minimálně z naší strany bát nemusíte.


Tak které hry to letos ovládly u Vás, čtenářů?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama