INVAZE 2021 - Komunitní část
i Zdroj: Hrej.cz
Invaze Článek INVAZE 2021 - Komunitní část

INVAZE 2021 - Komunitní část

Redakce

Redakce

9. 12. 2021 18:00 2

A je to tady, hlasování o nejlepších hrách roku 2021 právě začíná. Kdo se letos dostane na bednu? O tom můžete rozhodnout i vy!

Reklama

Prostřednictvím níže přiloženého formuláře se můžete zapojit do hlasování v komunitní části INVAZE 2021, v níž můžete tradičně vybrat ty nejlepší hry v konkrétních žánrech. Pro každou kategorii jsou předpřipraveny možnosti pro odpověď. Pokud byste v nich svého adepta nenašli, můžete využít položky „Jiné”. Nejprve se ale ujistěte, že se hra nenechází v jiné kategorii. Výjimkou je Nejlepší multiplayer, kde se mohou umístit i tituly z jiných kategorií.

Hlasování bude ukončeno závěrem letošního roku, k vyhlášení dojde krátce poté. Pro zapojení do INVAZE je potřeba vlastnit Google účet. Vše probíhá nativně skrze systém formulářů Google, vaše data nebo údaje tedy nejsou nijak ohroženy. 

Generálním partnerem je společnost Lenovo se svými výkonnými notebooky Lenovo Legion. Notebookům z této řady jsme se také věnovali v dedikovaných recenzích, ať už vás zajímá dostupnější Lenovo Legion 5 Pro nebo nekompromisní Legion 7.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama