INVAZE 2019 - komunitní část
i Zdroj: Hrej.cz
Invaze Článek INVAZE 2019 - komunitní část

INVAZE 2019 - komunitní část

redakce Hrej.cz

redakce Hrej.cz

30. 12. 2019 14:35 13

První polovina redakční INVAZE 2019 už je vyhlášena, na tu druhou si musíte počkat do pátku. Mezi tím se ale sami můžete zapojit do hlasování o ty nejlepší hry letošního roku!

Reklama

Jako obvykle se komunitní verze od té redakční liší ve volených kategoriích. Zatímco my si jako tradičně bereme na paškál oceňování jednotlivých aspektů her, vy můžete vybírat ty nejlepší tituly v konkrétních žánrech. Ve formuláři níže naleznete předvybrané možnosti u každé kategorie, pokud by se ale stalo, že jsme nějakou hru opomenuli, máte k dispozici i volbu "Jiné". Před jejím využitím se ale napřed podívejte, zda vámi hledaná hra není umístěna v jiné kategorii. Jedinou výjimkou je pak Nejlepší multiplayer, kde se mohou objevit i hry z jiných kategorií, pokud jejich multiplayer považujete za zvlášť povedený.

Ke 30. lednu bude hlasování ukončeno a 31. ledna bude komunitní část vyhlášena. Systém hlasování je stejný jako každý rok, jako obvykle je pouze zapotřebí mít k dispozici Google účet. Těšíme se na vaše odpovědi!

 

Loading…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama