INVAZE 2018
i Zdroj: Hrej.cz
Invaze Článek INVAZE 2018

INVAZE 2018

Pavel Makal

Pavel Makal

19. 12. 2018 15:01 13

Ani jsme se nenadáli a je tu opět konec roku. Tedy, ještě ne, zatím se ještě pořád můžeme těšit na vánoční nadílku a silvestrovské veselení, ale i v oněch volných dnech plných cukroví a bezuzdného paření existují určité příjemné povinnosti. Rozhodně mezi ně patří i tradiční hráčské bilancování. Jaké hry vás za uplynulých 12 měsíců zaujaly nejvíce? To nás samozřejmě zajímá, a proto je tu nový ročník zavedené ankety INVAZE.

Reklama

JAK NA TO?

Do hlasování se může zapojit kdokoli z vás, stačí k tomu Google účet a pár minut času na vybrání favoritů. Pro každou kategorii jsme se snažili předem vybrat co největší množství nominací, abychom vám ušetřili práci se vzpomínáním, ale je samozřejmě možné, že nám právě váš favorit proklouzl mezi prsty. I proto je u každé kategorie prostor pro zadání vlastního tipu, jen vás poprosíme, abyste si napřed důkladně ověřili, že se v nabídce skutečně nenachází, ušetří to pak na oplátku práci nám při vyhlašování.

Celkem jsme pro vás připravili 14 kategorií, v nichž můžete volit. Oproti loňskému roku jsme oddělili survival jako samostatný žánr. Jako tradičně jsme narazili na několik velmi sporných titulů, jejichž zařazení se ukázalo být celkem náročným oříškem. Kategorie Absolutní hra roku je jako tradičně bez nominací, do ní můžete vyplnit libovolný letošní titul.

Redakce už svou část INVAZE 2018 naplnila, o výsledky se s vámi podělíme tento a příští pátek v rámci dvou podcastů a dedikovaných článků s vyhlášenými vítězi jednotlivých kategorií. Čtenářskou část vyhlásíme ve druhém lednovém týdnu, na hlasování tedy budete mít dostatek času. Přejeme vám při volbě šťastnou ruku a těšíme se na výsledky!

Loading...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama