Intimní trapasy a myšlenky na první sex. Mód pro The Sims 4 přinese vylepšení vzpomínek
i Zdroj: Electronic Arts / The Sims 4 press kit
The Sims 4 Novinka Intimní trapasy a myšlenky na první sex. Mód pro The Sims 4 přinese vylepšení vzpomínek

Intimní trapasy a myšlenky na první sex. Mód pro The Sims 4 přinese vylepšení vzpomínek

Jakub Fišer

Jakub Fišer

28. 11. 2022 17:45

Simulátor života od Maxis The Sims 4 je možná na konci svého životního cyklu, přesto slibuje očekávané vylepšení. Simíci v novém módu od autora Lumpinou dostanou pořádně vyladěné vzpomínky, chybět nemají ani trapasy při sexu.

Reklama
Reklama

  • Již 1. prosince vychází očekávaný mód pro The Sims 4 od Lumpinou
  • Ten přidává velkou škálu dlouhodobých vzpomínek pro simíky
  • Chybět nemají ani ty „postelové“, týkající se třeba prvního sexu

Vylepšením má v aktualizaci módu od Lumpinou projít zejména panel nálady a s ním spojené vzpomínky. V rámci nové modifikace se budou simíkům s lidmi, událostmi, předměty v domácnosti či místy tvořit dlouhodobé vzpomínky založené na tom, co se jim v danou chvíli přihodilo a jakou v kvůli tomu měli náladu.

Vzpomínky mohou být příjemné, jako když byl simík povýšen v práci, napsal knihu, prodal svůj první obraz atd., ale také negativní. Simíky může nepříjemně ovlivnit rozvod rodičů anebo rozličné trapné chvíle spojené se sexem. Simům se do paměti zaryje první sex, jaký byl a také když je poprvé někdo podvedl.

Zajímavě je do módu zakomponována i mechanika opakování jednoho traumatu víckrát. Pokud například simík již vlastní vzpomínku na první vyhazov z práce, stane-li se mu to příště, bude víc v pohodě.

Propracovaná modifikace s novým pojetím dlouhodobých vzpomínek si do hry The Sims 4 budete moci stáhnout od 1. prosince. Jediné, co k tomu potřebujete, je přihlásit se k Patreonu tvůrce Lumpinou. Ten vyjde na 50 Kč měsíčně, pro stažení módu vám však stačí jednorázový poplatek.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama