Insider prozradil, kdy dojde k oznámení dalšího dílu série Grand Theft Auto
i Zdroj: Rockstar Games / Take-Two Interactive
Novinka Insider prozradil, kdy dojde k oznámení dalšího dílu série Grand Theft Auto

Insider prozradil, kdy dojde k oznámení dalšího dílu série Grand Theft Auto

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

6. 3. 2023 12:39

Kdy vyjde další GTA? Tato otázka trápí fanoušky oblíbené městské akce už celé roky, odpověď ale stále chybí. Dle posledních zpráv se však brzy dočkáme oficiálního oznámení.

Reklama

  • Insider tvrdí, že další GTA bude oznámeno ještě letos
  • Hra údajně vyjde příští rok o Vánocích

O hře se rozpovídal insider operující pod přezdívkou Tez2. K dění kolem Rockstar Games se vyjadřuje pravidelně, v posledních letech si získal důvěru komunity, takže se jeho slovům s jistou rezervou dá důvěřovat.

Na stránkách GTA Forums nově zmiňuje, že interní termín vydání, který byl za poslední roky několikrát posunut, nyní ukazuje na Vánoce příštího roku. “Bohužel se také může stát, že dojde k posunutí na začátek roku 2025,” upozornil. “Nemyslím si, že je vyšší vedení v takové pozici, aby si mohlo dovolit odklad na Vánoce 2025/2026.” 

Spíše než k odkladu by podle něj mohlo dojít k osekání obsahu, některé části by se tak do hry dostaly až ve formě dodatečného obsahu. 

Raper 50 Cent zvedl ze židle fanoušky GTA 6. Prozradil něco zásadního?
i Zdroj: Rockstar Games / Take-Two Interactive

Raper 50 Cent zvedl ze židle fanoušky GTA 6. Prozradil něco zásadního?

Nový díl Grand Theft Auto opět patří k těm nejočekávanějším herním titulům v příštích několika letech. O to zajímavější je,…

2. 3. 2023 13:00

Insider také zmínil, že se Rockstar stejně jako ostatní studia snaží vrátit k systému, který fungoval v dobách před koronavirovou pandemií, což znamená, že se většina zaměstnanců vrátila do kanceláří. Z toho vyvozuje, že bude mít vedení studia větší jistotu, takže se nebude bránit oznámení v letošním roce. Jedním dechem ale zmiňuje odchod talentovaných vývojářů, který by mohl vyústit v další odklad.

Tez2 dále odhaduje, že k oznámení dalšího dílu dojde relativně brzy. “Osobně vnímám oznámení během letošního roku jako hotovou věc.”

Závěrem se sluší připomenout, že jde o nepodložené informace, je tedy na místě brát je s rezervou.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama