Insider poodhaluje informace k nové expanzi World of Warcraft, oficiální informace dorazí dnes večer
i Zdroj: Hrej.cz
World of Warcraft Novinka Insider poodhaluje informace k nové expanzi World of Warcraft, oficiální informace dorazí dnes večer

Insider poodhaluje informace k nové expanzi World of Warcraft, oficiální informace dorazí dnes večer

Radek Raudenský

Radek Raudenský

19. 4. 2022 13:23

Už za pár hodin nám studio Blizzard představí další expanzi pro World of Warcraft. Oficiálně jsou vývojáři velice tajemní a k dodatku neprozradili vůbec nic. Jak už to ale bývá, informace se dostávají na povrch i jinými, než oficiálními kanály. Tentokrát je přináší insider Scaleface.

Reklama

  • Insider Scaleface zveřejňuje informace k další expanzi World of Warcraft
  • Uživatel odhalil logo i přidání nové rasy a třídy
  • K vydání má dojít v listopadu tohoto roku

Ten si své renomé vybudoval v roce 2015, kdy zveřejnil informace o expanzi Legion. Od té doby sice nic nezveřejnil, k nové expanzi Dragonflight ale začal přispívat už v minulém týdnu. Dle jeho informací má dorazit nová hratelná rasa Dracthyr, která bude při svém startu neutrální stejně jako Pandaren. V rámci expanze se hráči mají dočkat i třídy Evoker.

Dragonflight by s sebou měl přinést i návrat klasických stromů schopností s dvěma sloupci. V rámci dalšího poodhalování Scaleface zveřejnil logo nadcházející expanze i datum vydání, které je prý naplánováno na listopad tohoto roku. Insider se otřel taktéž o Wrath of the Lich King pro classic servery, ke znovuvydání této expanze prý dojde v září tohoto roku.

Na oficiální potvrzení těchto informací ale nemusíme čekat dlouho. Studio Blizzard si na dnešní večer přichystalo speciální livestream, kde k nadcházející expanzi odhalí všechny důležité informace.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama