Insider naznačuje, že vývoj Hogwarts Legacy pokračuje podle plánu, k odkladu by však mohlo dojít kvůli velké konkurenci
i Zdroj: Avalanche Software / Warner Bros.
Hogwarts Legacy Novinka Insider naznačuje, že vývoj Hogwarts Legacy pokračuje podle plánu, k odkladu by však mohlo dojít kvůli velké konkurenci

Insider naznačuje, že vývoj Hogwarts Legacy pokračuje podle plánu, k odkladu by však mohlo dojít kvůli velké konkurenci

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

19. 1. 2022 13:41

Novinář Colin Moriarty začátkem týdne upozornil, že se vývojáři Hogwarts Legacy potýkají s problémy, které mohou vyústit v další odklad. K tomu se ale zároveň objevují náznaky opačného charakteru.

Reklama

  • Vývoj Hogwarts Legacy údajně pokračuje podle plánu
  • Také brazilské zastoupení společnosti Warner Bros. počítá s letošním vydáním
  • I tak by ale mohlo dojít k odkladu

Insider s přezdívkou AccountNGT, kterého známe například díky předčasnému odhalení materiálů k nedávno oznámenému Star Wars Eclipse, v příspěvku na Twitteru naznačuje, že vývoj na žádné zásadní problémy nenarazil. “Jediná věc, kvůli které by mohlo dojít k odkladu Hogwarts Legacy na rok 2023, je množství her s podobným termínem vydání.” 

Insider tedy nevylučuje, že by skutečně mohlo dojít k posunutí na příští rok, důvodem ale zřejmě nebude zpoždění na straně vývojářů. V této souvislosti je potřeba upozornit na nedávný příspěvek od Warner Play Brazil, jenž stále počítá s tím, že Hogwarts Legacy vyjde ještě letos. Ani to bohužel nelze považovat za kdovíjakou záruku.

Zároveň stále platí, že oficiální kanály už podezřele dlouho nepřinesly žádné konkrétní informace, studio Avalanche Software se naposledy ozvalo v prosinci. Pokud se tedy plány nezměnily, je zřejmě nejvyšší čas roztočit kola marketingu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama