Infinity Ward otevírá novou pobočku v Texasu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Infinity Ward otevírá novou pobočku v Texasu

Infinity Ward otevírá novou pobočku v Texasu

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

9. 10. 2021 09:15

Tvůrci minisérie Modern Warfare oznamují expanzi vývojářského týmu do dalších končin. Vedle existujících sídel v Los Angeles, Polsku a Mexiku se Infinity Ward rozrůstají i do Austinu v Texasu. Spolu s oznámením nového týmu hledají vývojáři spolupracovníky pro jeho zaplnění.

Reklama

  • Vývojářské studio Infinity Ward se rozrůstá i do Texasu
  • Svou tamní pobočku připojuje k sídlůn v LA, Polsku a Mexiku

Jedno z hlavních studií Activisionu, jež má podle anonymních zdrojů Video Games Chronicle přinést příští rok moderní pokračování s tématikou kolumbijských drogových kartelů, nabírá zaměstnance na všechny pozice texaského sídla. Od roku 2002, kdy bylo Infinity Ward oficiálně zformováno, dokázalo studio vedle trilogie Modern Warfare a jeho úspěšného rebootu přivést na svět i prvočinitele celé série, jeho nástupce, přehlížené Ghosts či futuristické Infinite Warfare.

Přidání posil do řad Activisionu se bude navíc náležitě hodit. Vydavatel už před nedávnem uvedl, že v souvislosti se sérií Call of Duty povolal momentálně do zbraně již každé ze svých interních studií, tvořených vedle Infinity Ward i Sledgehammer Games, Treyarch a Raven Software.

Z nám známých účastníků (téměř) pravidelného tříletého vývojového cyklu můžeme zatím uvést pouze titul Sledgehammer Games, mající na starosti ani ne měsíc vzdálené Call of Duty: Vanguard. U těch zbylých je již jistota více pomíjivá. Loňský rok sice původně patřil pomocnému studiu Raven a již zmíněným Sledgehammer, nicméně se ukázalo, že vedení projektu museli kvůli obtížím na převzít Treyarch. 

Co se týče kontinuálního růstu dílčích studií, polské zastoupení Infinity Ward už v červnu oznámilo nábor zaměstnanců na pozice programátorů a designérů. Zatímco Raven Software, stojící vedle dalšího za podporou Call of Duty Warzone, mělo za poslední rok přivítat přes 100 nových pracovníků.      

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama