Hvězdný David Jiříček dostal za své výkony na juniorském MS v hokeji elitní kartu v HUT NHL 23
i Zdroj: EA Sports
NHL 23 Novinka Hvězdný David Jiříček dostal za své výkony na juniorském MS v hokeji elitní kartu v HUT NHL 23

Hvězdný David Jiříček dostal za své výkony na juniorském MS v hokeji elitní kartu v HUT NHL 23

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

6. 1. 2023 09:46

Dnes brzy nad ránem skončilo v kanadském Halifaxu juniorské mistrovství světa v hokeji pro hráče do 20 let. Na něm se zaskvěla česká reprezentace, která jen těsně nedosáhla na zlato. Výbornými výkony se ale prezentovali i jednotlivci, což reflektuje i letošní ročník virtuálního hokeje NHL 23.

Reklama
Reklama

  • Karta Davida Jiříčka z edice juniorského mistrovství byla v HUT NHL 23 vylepšena na hodnocení 88

Ten před začátkem turnaje v režimu HUT představil set karet World Juniors. Ten obsahoval jednu předpokládanou hvězdu ze všech deseti účastnících se národních týmů. Českou republiku reprezentoval obránce David Jiříček, slovensko Peter Repčík a například barvy Kanady a USA Shane Wright, respektive Andrew Oke. Hráči shodně začínali se slušným celkovým hodnocením 85, za medailové umístění týmu se pak měli dočkat vylepšení.

Hvězdný David Jiříček dostal za své výkony na juniorském MS v hokeji elitní kartu v HUT NHL 23
i Zdroj: Reddit / u/iHaller

Odhadnutí největších hvězd ještě před turnajem samozřejmě bylo dvousečnou zbraní. Zatímco u Jiříčka se tip vyplatil, český bek odehrál neuvěřitelný turnaj a byl oceněn cenou pro nejlepšího obránce, hvězdný Shane Wright stál spíše ve stínu letošní největší hvězdy Connora Bedarda. I když například ve finále ukázal své nesporné kvality.

Pravidla ale byla nastavena, a právě Wright si díky zlatým medailím Kanady přilepšil o pět bodů na celkové hodnocení 90. Hráčům, kteří si jej vytáhli z balíčku v průběhu turnaje, se tak slušně vyplatí. Jeden bodík navíc dostal bronzový Andrew Oke.

Na stříbrného medailistu čekala injekce tří bodů do celkového hodnocení. David Jiříček se tedy nyní může pyšnit HUT kartou s CLK 88 a solidními 90 body v oblasti bránění. Patří tím k nejlepším českým kartám ve hře. Lepší speciální karty dostali v aktuálním ročníku jen Jakub Vrána, Dominik Lakatoš, David Pastrňák, David Krejčí a Milan Hejduk

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama