Hunt: Showdown vás nově odmění za každodenní hraní
i Zdroj: Hrej.cz
Hunt: Showdown Novinka Hunt: Showdown vás nově odmění za každodenní hraní

Hunt: Showdown vás nově odmění za každodenní hraní

Radek Raudenský

Radek Raudenský

29. 1. 2022 09:00

O Hunt: Showdown slýcháte poměrně často, třeba pokus se občas zaposloucháte do líbezných tónů našeho hPodu. Kompetitivní střílečka si po zimní akci, ve které jsem strávil několik desítek hodin, dala poměrně dlouhou pauzu, kterou nyní ukončuje aktualizace 1.7.2.

Reklama

  • Hunt: Showdown přináší funkce, které motivují hrát každý den
  • Kromě systému obětin byl přidán i bonus za první odnešení bounty
  • Vývojáři odhalují i nové varianty zbraní

Ta se tentokrát zaměřila na snahu donutit hráče věnovat se honům za peníze alespoň pár desítek minut každý den. Do hry totiž přibývají dvě funkce – Dark Tribute dovolí hráčům učinit každý den oběť po dosažení určitého množství zkušeností. Po věnování krve dostanou hráči různé odměny – peníze, prémiovou měnu, slot pro lovce nebo skiny na zbraně.

Druhou funkcí je bonus za první odnesenou bounty dne. Jakmile se hráči podaří utéct z mapy společně s duší monstra, navýší se mu získané zkušenosti z dané mise o 15 procent a zisk peněz o 20 procent. Zajímavostí je, že se bonus nepočítá na celý účet, ale pouze na jednoho lovce – celkově je tak možné získat odměnu hned několikrát.

Nechybí ani nové zbraně, respektive varianty těch stávajících. Crytek přináší deadeye verzi nové Berthier Mie 92 a rovnou tři další úpravy pro revolver Scotfield Model 3.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama