Hunt: Showdown představuje "průzkumného drona" a dostává další DLC
i Zdroj: Crytek
Novinka Hunt: Showdown představuje "průzkumného drona" a dostává další DLC

Hunt: Showdown představuje "průzkumného drona" a dostává další DLC

Radek Raudenský

Radek Raudenský

27. 9. 2022 13:09

Crytek se v posledních letech dost utišil. I když jsme se dočkali remasterů série Crysis, o dalších projektech bohužel nevíme – studio se ale nadále aktivně soustředí na svou kompetitivní střílečku Hunt: Showdown. Do té se nyní dostává nejen nové DLC, ale tvůrci také lákají na brzkou novinku.

Reklama

  • Do Hunt: Showdown se chystá průzkumný dron ve formě brouka
  • Zároveň vývojáři vydávají nové DLC se skinem pro postavu

Co se týče DLC, po vzoru dřívějších kousků jde opět o kosmetický doplněk, tentokrát se pod názvem Pentitent skrývá nový lovec Damien Yedaiah a skiny pro brokovnici Caldwell Rival 78, revolver Nagant M1895 a Regeneration Shot. Cena je stanovena na 10 euro, do 29. září je ale zlevněno o 10 procent na 9 euro.

Chystaná novinka je ale něco, co hráči Hunt: Showdown ještě nepotkali. Vývojáři totiž chystají speciálního brouka, pojmenovaného jako Stalker Beetles. Jde o jakési upravené nakažené včely, které hráč hodí do vzduchu a může je ovládat. Ty následně slouží jakožto dálkový dron, s nímž mohou prozkoumávat okolí. 

Reakce hráčů jsou smíšené, ale nikoliv zásadně negativní. Bude hodně záležet na tom, jak se bude novinka chovat ve hře a jaký bude dosah „drona“. Crytek ukázal i několik videí, které potvrzují, že z pohledu nepřítele je brouk poměrně hlasitý, ale také rychlý a nebude jednoduché jej sestřelit. Stalker Beetle by mělo dorazit 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama