Hunt: Showdown láká na novinku, hráči na základě videa spekulují o dronovi
i Zdroj: Crytek
Novinka Hunt: Showdown láká na novinku, hráči na základě videa spekulují o dronovi

Hunt: Showdown láká na novinku, hráči na základě videa spekulují o dronovi

Radek Raudenský

Radek Raudenský

23. 9. 2022 10:22

Před několika týdny až měsíci jsme se okolo Hunt: Showdown pomalu nezastavili. Vývojáři představovali jednu novinku za druhou, což zakončili masivní limitovanou akcí, která trvá už dva měsíce – bohužel během ní jsme se ale žádných novinek nedočkali. To se ale v brzké budoucnosti možná změní.

Reklama

  • Hunt: Showdown láká na neznámou novinku
  • Dle spekulací by mělo jít o dron, kterým vývojáři bojují proti camperům

Studio totiž na svých sociálních sdílelo krátké video, které ale hráči Huntu neznají. Záběry totiž zachycují pohled „dronu“, který létá nad hráčem a zdá se, že poukazuje na lokaci hráče. Po zabití nepřítele video končí, vývojáři pak připojili krátký vzkaz. “Vzhledem k tomu, že současné poznatky jsou stále nové a vědci stále musí dokončit svůj výzkum, můžeme pouze odhadovat, že další informace o jejich druhu a původu budou odhaleny v blízké budoucnost.” 

Samozřejmě se začalo okamžitě spekulovat o tom, jaká novinka se do kompetitivní střílečky chystá. Většina hráčů si myslí, že půjde skutečně o jakýsi dron, který má napomoci proti camperům. Vzhledem k celkovému tématu hry se ale na dálku ovládaný dron moc nehodí, část hráčů si tak myslí, že půjde o interaktivní replaye. Bohužel stále nevíme, kdy bychom se měli o novince dozvědět více informací.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama