Humble Bundle upravuje předplatné Choice a oznamuje vlastní launcher
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Humble Bundle upravuje předplatné Choice a oznamuje vlastní launcher

Humble Bundle upravuje předplatné Choice a oznamuje vlastní launcher

Radek Raudenský

Radek Raudenský

12. 1. 2022 13:10

Humble Bundle opět mírně mění způsoby, kterými můžete získávat hry. Přesněji se současné změny týkají členství Humble Choice, které původně dávalo hráčům možnost "vybrat si" určitý počet her na měsíční bázi. K dispozici byly i různé třídy předplatného, to se ale nyní mění.

Reklama

  • Humble Bundle upravuje předplatné Choice, nově bude existovat pouze jedna úroveň
  • Za 12 dolarů dostanou hráči všechny hry, nemusí si vybírat
  • Zároveň stránka oznamuje vlastní launcher

Nově bude Humble Choice nabízet pouze jednu úroveň, a to za 12 dolarů. Za to by hráči měli získat všechny hry, které do nabídky zamíří, nemusí si tak vybírat. Například v lednu Humble slibuje hry za celkem 171 dolarů. Dalším bonusem, který zůstává, je 20% sleva na obchod Humble Bundle - avšak i zde přichází malý háček. Pokud budete předplatiteli s příchodem únorové nabídky, zůstane vám sleva 20 %. Jinak se ale sleva ruší a bude postupně růst s tím, kolik měsíců si Choice předplácíte. Pokud jednou předplatné zrušíte, sleva se resetuje. Jak tvůrci prozradili, tato změna přichází na základně zpětné vazby fanoušků.

Další novinkou bude Humble app, další z mnoha aplikací pro počítač, která vám zajistí přístup k Humble Games Collection. Jak ale stránka tvrdí, hry nám budou stále doručovány jako klíče pro další platformy, upřímně tak v aplikaci zatím nespatřuji žádný větší význam. Stejně tak význam moc nevidí ani fanoušci, kteří nové rozhodnutí kritizují a prosí Humble, respektive majitele v podobě IGN, aby změny skutečně konzultovalo s fanoušky.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama