Hry zdarma třikrát jinak. Vyzvedněte si Hood: Outlaws & Legends a další dvě hry
i Zdroj: Sumo Digital
Novinka Hry zdarma třikrát jinak. Vyzvedněte si Hood: Outlaws & Legends a další dvě hry

Hry zdarma třikrát jinak. Vyzvedněte si Hood: Outlaws & Legends a další dvě hry

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

30. 6. 2022 19:20

Epic Games Store dále pokračuje v rozdávání her, a to více než tři roky poté, co svůj týdenní program poprvé spustil. Už dříve nám bylo potvrzeno, že rozdávání her neustane do konce roku 2022. I pro tento týden si proto můžete vyzvednout další skupinu her, a to hned ve vícero kouscích.

Reklama

  • Epic Game Store do 7. července rozdává:
    • Hood: Outlaws & Legends 
    • Iratus: Lord of the Dead
    • Geneforge 1: Mutagen
  • Od 7. července se v nabídce objeví:
    • Killing Floor 2
    • Ancient Enemy

V akci běžící do 7. července si můžete vyzvednout dvojici již oznámených her a jednu další, která přibyla navíc. Vezmeme-li to netradičně od konce, což shodou okolností odpovídá i známosti her, máme tu teprve rok staré Hood: Outlaws & Legends od Sumo Digital a dále dvě taktické RPG – Iratus: Lord of the Dead a Geneforge 1: Mutagen. 

Jak se můžete dočíst v naší recenzi, Hood: Outlaws & Legends je hrou primárně multiplayerovou. Vedle jiného vyžití nabízí PvPvE zápasy, kde proti sobě soutěží dva loupežnické týmy o to, kdo první najde a posléze i získá poklad v trezoru…tedy za předpokladu, že je nejdříve nedostihne nepřátelské AI.

Geneforge 1: Mutagen je naproti popsanému sváru psanců remaster klasického střihu. Jde o nízkorozpočtovou předělávku startu pětidílné ságy z roku 2001, jež vznikla před rokem pod nezávislým studiem Spiderweb Software. Jako tomu už bylo před jednadvaceti lety, i nyní – ač v nepříliš aktuální grafice – budujete svoji armádu mutantů, které posléze i velíte při postupu circa 80 oblastmi.

I Lord of the Dead nabízí žánrově něco podobného. Jedná se o výrazně taktickou hru zasazenou do říše nemrtvých, kam přicházíte velet armádě nekromanta, jenž nyní touží odcestovat do říše smrtelníků. Jak kostlivci, zombie, tak ani ohlušující banshee nejsou proto vašemu výběru zapovězeny. Vše je podřízeno jen a pouze vašemu výběru a vaší cestě na povrch.

Iratus: Lord of the Dead
i Zdroj: Daedalic Entertainment GmbH / Unfrozen
Iratus: Lord of the Dead

Jak už je nyní zvykem, i od 7. července uvidíme další hry zdarma. Půjde o co-op akci Killing Floor 2 od autorů Meneatera a karetní hru Ancient Enemy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama