Hrajte si s vlaky klidně i… ve vlaku. Train Life: A Railway Simulator vyjde také na Switchi
i Zdroj: Nacon / Tisková zpráva
Novinka Hrajte si s vlaky klidně i… ve vlaku. Train Life: A Railway Simulator vyjde také na Switchi

Hrajte si s vlaky klidně i… ve vlaku. Train Life: A Railway Simulator vyjde také na Switchi

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

9. 2. 2023 13:06

Vydavatelství Nacon oznámilo, že vlakový simulátor Train Life: A Railway Simulator vyjde už 9. března také na konzoli Nintendo Switch. Své lásce ke kolejové dopravě se tak můžete věnovat třeba právě při dlouhé cestě vlakem.

Reklama

  • Už 9. března vyjde Train Life: A Railway Simulator na Nintendo Switch
  • Nabízí jednodušší řízení vlaku po Evropě, včetně Česka

Titul vyšel původně v loňském roce na větších platformách. Podle recenzí na Steamu sice nejde o vyloženou pecku, také to ale není žádný velký propadák. Jen je potřeba počítat s tím, že jde o spíše arkádové ježdění, ale pro méně náročné fanoušky vlakové dopravy jde o ideální kratochvíli.

Autoři lákají na autenticky zpracované vlaky ICE 3, ICE 4 a NEWAG Griffin, případně i možnost vytvářet si vlastní, podrobně upravené vlakové soupravy. Samozřejmostí je systém kariéry s možností budování vlastní přepravní společnosti, správy zaměstnanců nebo údržby vlaků. S nimi pak brázdíte přes 10 tisíc kilometrů kolejí napříč východní, západní a alpskou Evropou. Konkrétně se pak podíváte třeba na hlavní nádraží v Curychu, Berlíně nebo Paříži. Podíváte se samozřejmě i do Prahy a zbytku České republiky.

Jízdu podle tiskové zprávy ovlivňuje rozvržení tratě, tedy třeba výhybky, a zároveň i povětrnostní podmínky. Samozřejmě je potřeba dbát na správné brždění do stanic a otevírání dveří. Po cestách vás pak můžou potkat neočekávané situace, třeba spadlé stromy nebo závěje sněhu.

Hra bude na Switchi k dostání za 799 korun.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama