Big Shock! turnaj vyvrcholí Grand Finálovým kláním 24. října, které se odehraje v profesionálním esportovém Grunex studiu v Praze a bude živě vysílané a moderované na twitch kanále CZC.cz.

Poté se v Superfinále 25. října v ostrém střetu a několika dovednostních disciplínách rozhodne, která z komunit má univerzálnější a lepší hráče. Drsný souboj komunit bude také možné živě sledovat na twitch.tv/czctv. V soubojích budou česko-slovenské FIFA a NHL komunity reprezentovat vítězové Grand Finále, ambasadoři a profesionální esportoví hráči a speciální hosté z řad známých osobností.

Kompletní informace o Big Shock! turnaji ve FIFA a NHL, Superfinále komunit, soutěži a jejich cenách naleznete na oficiální stránce ZDE.

#SHOCKYOURSELF a zapoj se do esportové soutěže, která nemá obdoby!

Hraj o 100 000 Kč v Big Shock! turnaji
i Zdroj: Hrej.cz

Registruj se a vyhraj lákavé odměny!

Chceš si zahrát o 100 000 Kč, konzoli Playstation a mnoho dalších hodnotných cen? Potom stačí mít po ruce plechovky Big Shock! a dostupné připojení k internetu. Postup pro účast v Big Shock! turnaji je následující.

Nejdříve je potřeba založit si Grunex účet na našem webu (je to zdarma a zabere to pár sekund) a přidat jméno ze hry do svého Grunex profilu.

Následně ze zakoupených plechovek z Big Shock! 4PACK odtrhni víčka, pod kterými nalezneš unikátní kódy a zadej je na webu Big Shock gaming (odkaz bude aktivní od 14.9.). Tyto kódy směníš za turnajovou měnu Shock Coin, díky které si zakoupíš vstupenku do turnaje. Ta tě pomocí unikátního linku přesměruje na Grunex stránku, kde se zaregistruješ do jedné z níže vypsaných kvalifikací ve FIFA a NHL.

Nebo si díky Shock Coin můžeš koupit los, se kterým se zapojíš do soutěže o herní konzoli Playstation a další skvělé ceny.

Harmonogram turnajů FIFA:

Harmonogram turnajů NHL:

Hraj o 100 000 Kč v Big Shock! turnaji
i Zdroj: Hrej.cz

Big Shock! turnaj ve FIFA a NHL

Naprosto každý se může zapojit do celkem pěti kvalifikačních turnajů Big Shock!, probíhajících od 20. září do 14. října ve hrách FIFA 20 a NHL 20. Stačí vlastnit některou ze jmenovaných her, konzoli Playstation 4, mít předplacenou službu pro online hraní Playstation+, a pomocí výše zmíněného postupu se zaregistrovat. V kvalifikacích budeš následně sbírat body do žebříčku.

Nejlepší čtyři hráči z kvalifkačního žebříčku FIFA a NHL poté postoupí do Grand Finále, které se odehraje 24. října v esportovém Grunex studiu v Praze. V něm se utkají o hodnotné prize money v celkové výši 100 000 Kč (50 000 Kč pro FIFA a 50 000 Kč pro NHL). Všechny finálové zápasy budou vysílané na twitch.tv/czctv s profesionálním komentátorem a moderátorem.

Rozdělení prize money pro FIFA i NHL:

  • 1. místo: 25 000 Kč
  • 2. místo: 15 000 Kč
  • 3. místo: 7000 Kč
  • 4. místo: 3000 Kč

Navštiv oficiální Big Shock! turnajové stránky pro FIFA a NHL, kde se dozvíš podrobnější informace o formátu kvalifikací, bodování v žebříčku a průběhu Grand Finále. Zde taky můžeš sledovat průběžné pořadí v žebříčku.

Superfinálový souboj komunit

FIFA a NHL komunity jsou odvěkými rivaly. V Superfinále 25. října se rozhodne, která z nich má lepší a univerzálnější hráče. V 3v3 soubojích se v dresu své komunity střetnou vítězové Grand Finále, esportoví ambasadoři a známé osobnosti.

Fifaře bude reprezentovat profesionální gamer AC Sparta Praha a streamer Jan "TheJohny" Hradil. Naopak virtuální brusle si nasadí profesionální gamer HC Kometa Brno a populární streamer Roman "Blade" Pilný. Dále své herní dovednosti na konzolích předvedou rapper Refew a vodní slalomářka Tereza Fišerová.

Superfinálový souboj hokejek a kopaček se bude živě vysílat prostřednictvím twitch.tv/czctv. Dívaci se mohou těšit na zábavné zápasy ve FIFA i NHL, závod v GT Sport, zápas v Rocket League a souboj ve FallGuys. Tak přijďte podpořit svou komunitu!

Hraj o 100 000 Kč v Big Shock! turnaji
i Zdroj: Hrej.cz