Hráči v Diablo Immortal mají nečekaný problém. Nikdo s nimi nechce hrát
i Zdroj: Blizzard
Mobilní hraní Diablo Immortal Novinka Hráči v Diablo Immortal mají nečekaný problém. Nikdo s nimi nechce hrát

Hráči v Diablo Immortal mají nečekaný problém. Nikdo s nimi nechce hrát

Jakub Fišer

Jakub Fišer

2. 8. 2022 12:30 1

Systém mikrotransakcí, který Blizzard nastavil v Diablo Immortal, přináší další nepříjemnosti pro hráče. Rozdíl mezi hráči free-to-play a těmi, kteří jsou ochotni platit, se dva měsíce po vydání nebezpečně zvětšuje.

Reklama

  • Youtuber si za peníze vylepšil postavu v Diablu úplně na maximum
  • Daní za to je ale nesprávný matchmakingový systém, který mu neumožňuje najít správného protivníka v PvP režimu

Nevhodně nastavený systém vylepšování za reálné peníze ilustruje případ youtubera jtisallbusiness, který se ve svém posledním videu ptá diváků: Mám žádat po Diablo Immortal refundaci?

Celá kontroverze se točí kolem toho, že tento hráč, jenž svůj postup streamuje na platformě Twitch, postupně do hry nasypal 100 tisíc amerických dolarů (2,4 miliony korun). Odměnou za to je na maximum vylepšená postava, se kterou jtisallbusiness může porazit takřka jakéhokoliv hráče v PvP módu.

To je ale i problém. Kvůli tomu, že má na kontě o tolik víc výher než proher, stává se pro matchmakingový systém trochu oříškem přiřadit k němu obdobně zkušeného hráče. Na svém YouTube kanálu se dokonce svěřil s tím, že není výjimkou čekání klidně i 72 hodin ve frontě, než mu hra přidělí vhodného soupeře.

Sám youtuber kontaktoval podporu Blizzardu, která mu sdělila, že problém bude opraven během několika týdnů. V každém případě je jtisallbusiness jedním z těch, kteří dle slov hráčů “dokázali porazit pay-to-win model Diabla Immortal”. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama