Hráči upozorňují na obrovský propad vizuální kvality mezi prvními screenshoty The Lord of the Rings - Gollum a finální hrou
i Zdroj: Twitter / LumpyTheCook
The Lord of the Rings: Gollum Novinka Hráči upozorňují na obrovský propad vizuální kvality mezi prvními screenshoty The Lord of the Rings - Gollum a finální hrou

Hráči upozorňují na obrovský propad vizuální kvality mezi prvními screenshoty The Lord of the Rings - Gollum a finální hrou

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

26. 5. 2023 11:52

Včera jsme vás informovali o velmi negativním přijetí titulu The Lord of the Rings - Gollum, ostatně jsme se k němu přidali s Davidovou kritickou recenzí. Hráči na sociálních sítích si ale se hrou skutečně neberou servítky. Šíří se například snímky porovnávající původní podobu hry z prvních screenshotů a výsledného stavu.

Reklama

Konkrétně jde o pohled na propagované momenty, kdy hlavní hrdina Glum prožívá názorový střet svých rozpolcených osobností. Celkem zajímavý mechanismus patřil k nejproklamovanějším prvkům hry a ukázán byl už na propagačních obrázcích z alfa verze po oznámení v roce 2019. Tehdy autoři lákali na dramatické menu s celou řadou možností a osobitým uměleckým zpracováním.

Zveřejněný obrázek přímo ze hry ale ukazuje, že je realita původnímu konceptu opravdu vzdálená. Menu je nyní mnohem jednodušší a hráči kritizují především generické zpracování voleb, které používá naprosto obyčejný font Calibri. Autor příspěvku na Twitteru argumentuje, že jde o největší propad skutečné podoby hry oproti propagačním materiálům od dob prvních Watch Dogs. Spousta komentujících ani nemůže uvěřit tomu, že nejde o vtip.

O stavu hry vypovídá i svědectví kolegů z magazínu Vortex. Ti nemohli hru včas zrecenzovat, protože se potýkali se zásadní technickou chybou způsobenou realistickým zpracováním vlasů. Funkce nakonec ze hry úplně zmizela s jedním z prvních patchů. Ostatně zásadní chyby komplikovaly recenzování prakticky všem médiím, které ke hře měly přístup.

The Lord of the Rings - Gollum je podle recenzí nejhorší hra letošního roku. Trumfl i Redfall nebo Crime Boss
i Zdroj: Daedalic Entertainment

The Lord of the Rings - Gollum je podle recenzí nejhorší hra letošního roku. Trumfl i Redfall nebo Crime Boss

Dnes dopoledne začaly vycházet první recenze očekávané stealth adventury ze světa Pána prstenů The Lord of the Rings -…

25. 5. 2023 16:46

Recenze na Steamu jsou zatím velmi smíšené, ale překvapivě pozitivnější než ty od kritiků. Někteří hráči jdou proti proudu a jsou se hrou spokojení. Najdou se i pozitivní recenze které argumentují, že je hra tak špatná, že jde vlastně o velmi unikátní zážitek a má zaděláno na kultovní status. Ten si v minulosti vysloužily i jiné opravdu špatné hry, jmenovitě Ride to Hell: Retribution nebo Big Rigs: Over the Road Racing.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama