Hráči ještě neobjevili důležité tajemství, které se skrývá v Deathloop. Designér proto nabízí nápovědu
i Zdroj: Hrej.cz
Deathloop Novinka Hráči ještě neobjevili důležité tajemství, které se skrývá v Deathloop. Designér proto nabízí nápovědu

Hráči ještě neobjevili důležité tajemství, které se skrývá v Deathloop. Designér proto nabízí nápovědu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

8. 10. 2021 10:00

Akční jízda Deathloop už je mezi námi téměř měsíc, ani nyní však nebyla odhalena všechna tajemství, která zde autoři ukryli. Level designér Julien Eveillé si posteskl, že na jedno obzvlášť velké ještě nikdo nepřišel.

Reklama

  • V Deathloop se stále skrývá zásadní tajemství
  • Level designér Julien Eveillé nabízí nápovědu
  • Úspěch hry shrnuje poslední trailer

Vývojář na dosud neobjevené tajemství poukázal v příspěvku na Twitteru, přičemž dodal, že by si opravdu přál, aby ho někdo konečně našel. A možná právě proto dal hráčům jisté indicie, které by v pátrání mohly pomoct.

V první řadě podotknul, že je tajemství přímo před nosem, ovšem pro jeho odhalení je potřeba splnit několik podmínek, na které hráči už jen tak nepřijdou. Důsledek jejich splnění se navíc projeví na úplně jiné mapě, tedy v jiné čtvrti, čímž se detektivka výrazně zamotává. 

Fanoušci nyní na druhou stranu mají jistá vodítka, je tedy pouze otázkou času, než se záhada vyřeší. Deathloop se těší velké popularitě, novinka si získala srdce kritiků i samotných hráčů, což z ní dělá velmi úspěšný projekt. Pozitivní ohlasy shrnuje poslední trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama