Hráči Elden Ring mají za sebou 9 miliard smrtí. Nejvíce jim zatopila Malenia
i Zdroj: Bandai Namco / FromSoftware
Elden Ring Novinka Hráči Elden Ring mají za sebou 9 miliard smrtí. Nejvíce jim zatopila Malenia

Hráči Elden Ring mají za sebou 9 miliard smrtí. Nejvíce jim zatopila Malenia

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

20. 3. 2023 16:16

Zatímco před pár hodinami zmíněný streamer Let Me Solo Her likviduje jednu Malenii za druhou, vydavatelství Bandai Namco zveřejnilo zajímavé statistiky o hráčích Elden Ringu, který vyšel přesně před jedním rokem. Nyní tedy víme, že hráči umřeli tolikrát, že by s množstvím smrtí vymřela planeta Země.

Reklama
Reklama

  • Bandai Namco zveřejnilo infografiku Elden Ring k prvnímu výročí od vydání
  • Počet smrtí hráčů se blíží k deseti miliardám

Elden Ring potvrdil renomé studia FromSoftware jako tvůrců poměrně náročných her. V kombinaci s ohromným komerčním úspěchem, díky kterému se prodalo přes 20 milionů kopií, šplhají statistiky (ne)zdarů velmi vysoko. Podle zajímavé infografiky hráči zaznamenali celkem 9 miliard smrtí. Z toho 69 % způsobili nepřátelé, 15 % různé zraňující následky, 14 % pády z výšky a jen 2 % jiný hráč, třeba při invazi.

Ty tvořily jen 12 % případů využití multiplayeru. v 88 % případů naopak hráči využili možnost přizvat pomocníka a nechat si pomoct v boji.

Hráči Elden Ring mají za sebou 9 miliard smrtí. Nejvíce jim zatopila Malenia
i Zdroj: Bandai Namco

Titul je známý také díky drsným bossům. Ty se fanoušci pokusili porazit 5,9 miliardkrát. Nejčastěji se pak vrhali právě po Malenii, Blade of Miquella, a to i přes to, že jde o nepovinného bosse. Pravděpodobně je vysoké číslo 329 milionů pokusů způsobeno jednoduše tím, že jde o opravdu obtížného nepřítele, kterého se pokoušeli zabíjet znovu a znovu.

Nejoblíbenějším spellem byl Rock Sling, nejčastěji využívaným buffem pak léčivé Blessing of the Erdtree.

Kolika úmrtími jste do statistik přispěli vy? Elden Ring vyšel na Xbox Series, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5 a PC. Brzy se dočká oficiálně oznámeného DLC Shadow of the Erdtree.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama