Hráč porazil prvního bosse Elden Ring pomocí banánů, také hrál na ovladači Ring Fit
i Zdroj: Hrej.cz
Elden Ring Novinka Hráč porazil prvního bosse Elden Ring pomocí banánů, také hrál na ovladači Ring Fit

Hráč porazil prvního bosse Elden Ring pomocí banánů, také hrál na ovladači Ring Fit

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

9. 3. 2022 12:15

V předchozí novince jsme vás informovali o tom, že řada hráčů neúspěšně zápolí s prvním velkým bossem aktuálního hitu Elden Ring. Na druhou stranu se ale už objevují hráči, kteří si už tak poměrně obtížnou hru komplikují využitím obskurních ovládacích periferií. Jedním z průkopníků tohoto trendu je v případě Elden Ring modder s přezdívkou SuperLouis64. Ten se nyní pochlubil tím, že Godricka the Grafted porazil pomocí pár banánů.

Reklama

  • Modder válí v Elden Ring s ovladačem z banánů
  • Ovoce se ale prý kazí a smrdí
  • Titul hrál také na ovladači z Ring Fit Adventure

Kutil už před pár dny sdílel video, ve kterém Elden Ring hraje pomocí ovladače Ring Fit Adventure, původně určeného pro pohybové hraní na Nintendo Switch. Cvičební pomůcka není příliš praktickou metodou, jak novinku od studia FromSoftware ovládat, SuperLouis si nicméně alespoň pořádně zacvičil.

Jeho poslední kousek je mnohem kurióznější. Louis do hry zapojil jedenáct banánů, které alokoval jednotlivým tlačítkům na ovladači. Klepáním na ovoce pak může hru “jednoduše” ovládat. Pro demonstraci pak porazil prvního velkého bosse, kterého před hráče Elden Ring postaví. 

Upozornil nicméně na to, že nejde o úplně hygienickou záležitost. Lahodné banány se totiž použitím deformují a začíná z nich vytékat obsah. Louisova pracovna tak údajně po hraní smrděla jako zkažené banány. Tvůrce naznačil, že později znehodnocené ovoce využije při pečení banánového chleba. Do budoucna se pak chce vrátit k hraní na Ring Fitu.

Streamer školí nepřátele v multiplayeru Call of Duty pomocí bongo bubnů, v jednom zápase nasbíral 105 zabití
i Zdroj: Hrej.cz

Streamer školí nepřátele v multiplayeru Call of Duty pomocí bongo bubnů, v jednom zápase nasbíral 105 zabití

Během posledních let hráči a především streameři dokázali, že se každá hra dá hrát prakticky na každém ovladači. Měli jsme…

29. 11. 2021 21:37

Trend hraní titulů studia FromSoftware na neobvyklých ovládacích zařízeních není žádnou novinkou. V minulosti jsme obdivovali hráče, kteří soutěží v dohrávání Dark Souls pomocí kytar z Guitar Hero, bubínků Donkey Konga, taneční podložky, hlasu, nebo právě banánů. Nedávno jsme zase psali o streamerovi, který dominuje zápasům v Call of Duty pomocí bongo bubnů a hru dokáže ovládat i flétnou.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama